SY77 Létrehozva November 15, 2018 Share Létrehozva November 15, 2018 Egy szintimhez kaptam egy Cubase AI4 szoftvert. Lassan tanulgatom, próbálgatom. Viszont egyvalami nem akar sikerülni: VST hangszert nem tudok felvenni vele audio track-ként. Midi sávot tudok a VST hangszerrel rögzíteni. Van valami megoldás? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta November 15, 2018 Share Válaszolta November 15, 2018 33 perccel ezelőtt írta SY77: Egy szintimhez kaptam egy Cubase AI4 szoftvert. Lassan tanulgatom, próbálgatom. Viszont egyvalami nem akar sikerülni: VST hangszert nem tudok felvenni vele audio track-ként. Midi sávot tudok a VST hangszerrel rögzíteni. Van valami megoldás? A VST sáv egy olyan sáv, ami gyakorlatilag egy fixen "hangszerhez behuzalozott" MIDI sáv. Csak úgy tudod audióba rögzíteni, ha "bounce"-olod azt az egy sávot. (Azt hiszem, az újabb Cubase-ek már tudnak sávonkénti bounce-t, amit automatikusan vissza is töltenek egy-egy önálló audió sávba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
SY77
Egy szintimhez kaptam egy Cubase AI4 szoftvert. Lassan tanulgatom, próbálgatom.
Viszont egyvalami nem akar sikerülni: VST hangszert nem tudok felvenni vele audio track-ként.
Midi sávot tudok a VST hangszerrel rögzíteni. Van valami megoldás?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.