devon Létrehozva December 13, 2018 Share Létrehozva December 13, 2018 Hello, Engedjétek meg, hogy ide is bepofátlankodjak ezzel, de rohadt büszkék vagyunk, hogy kitapostunk egy járhatatlannak tūnõ ösvényt a Magyarországon élõ, és alkotó zenészek/sounddesignerek/producerek elött. (akiknek jórésze tag ebben a közösségben). Az Elektronnak készítettünk hangbankot, konkrétan a Digitone-hoz...ez holnap jelenik meg hivatalosan, s itt egy interjú, amiben kérdeztek zenérõl, új lemezrõl, Elektronokról, filmzenékrõl. Nekem nagy álmom volt, hogy egyszer dolgozhassak egy hangszergyártónak/-val... Legyen ez egy bátorítás mindenkinek aki olvassa: " Olyan nincs, hogy nem lehet..." Üdv és kellemes ünnepeket: devon https://www.elektronauts.com/talk/132 Link to comment Share on other sites More sharing options...
devon Válaszolta December 14, 2018 Szerző Share Válaszolta December 14, 2018 UPDATE! A linken bele is tudtok hallgatni, esetleg megvenni a cuccot..;) Üdv: d. https://www.elektron.se/soundpacks/dissonant-world-vol-1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanta Válaszolta December 14, 2018 Share Válaszolta December 14, 2018 gratulálok Link to comment Share on other sites More sharing options...
devon Válaszolta December 14, 2018 Szerző Share Válaszolta December 14, 2018 4 perccel ezelőtt írta ZizicsFantaLászló: gratulálok Köszi...;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiPI Válaszolta December 15, 2018 Share Válaszolta December 15, 2018 Gratulálok! (itt is) 😉 Én is próbálkozom, de nincs ekkora visszhangja 🙂 Három okát látom a dolognak: - amire én gyártottam sound-okat annak nem ilyen elkötelezett a gyártója (pl. Waldorf) a közösség felé mint az elektron; - valszeg maguk a sound-ok sem világszínvonalúak 🤣 - az én reputációm az emusic standon erősen konvergál a nulla-1-hez 😂 De a lényeg hogy Neked müxik a dolog! Legközelebb ha összefutunk koccintunk erre is, meg az új albumra is! 😉 Amint látom az sem sikertelen! 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aco Válaszolta December 15, 2018 Share Válaszolta December 15, 2018 Grat! Csak így tovább. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devon Válaszolta December 15, 2018 Szerző Share Válaszolta December 15, 2018 2 órája írta LiPI: Gratulálok! (itt is) 😉 Én is próbálkozom, de nincs ekkora visszhangja 🙂 Három okát látom a dolognak: - amire én gyártottam sound-okat annak nem ilyen elkötelezett a gyártója (pl. Waldorf) a közösség felé mint az elektron; - valszeg maguk a sound-ok sem világszínvonalúak 🤣 - az én reputációm az emusic standon erősen konvergál a nulla-1-hez 😂 De a lényeg hogy Neked müxik a dolog! Legközelebb ha összefutunk koccintunk erre is, meg az új albumra is! 😉 Amint látom az sem sikertelen! 😉 Köszi Lipi és igen, számomra is azért számít ez nagy dolognak, mert ugye hivatalos gyártó kérte be a csomagot, s nem én tukmáltam rájuk, hogy na légyszi..;) Nyugtasson meg, hogy nekem is kering a neten másfajta munkám, de ahogy a te esetedben is, szinte észrevétlenek..a harmadik fél beiktatásával változik az érdekek aránya, nagy kiugrást én sem reméltem/remélek tõle, csak úgy van..:( A koccintásra tett ajánlatot elfogadom, tegyük hozzá, hogy az ajtóm mindíg nyitva áll elötted (is!)..;) d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devon Válaszolta December 15, 2018 Szerző Share Válaszolta December 15, 2018 1 órája írta aco: Grat! Csak így tovább. Köszi..;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.