Úgy döntöttem lecserélem az egész szettem stúdió monitorokra. Ehhez kéne egy kis segítség a tapasztaltabbaktól
A Szobám ~12 négyzetméter a "nagy szekrény" nélkül. Nem igazán találtam pontos infókat arról hogy mekkora szobába hanyas monitor illik de én a 6,5-ös méreteken gondolkodtam. Sarokba lennének elhelyezve állványon, de ez még nem 100%.
Egyenlőre a Yamaha HS7 a befutó, de lehet hogy összejön egy Focal Alpha 65 is. Olvastam hogy a Genelec monitorok nagyon jók, de ilyen árban csak igen kis méretben találtam. A kérdésem az lenne hogy milyen tapasztalataitok vannak ezekkel a monitorokkal? Esetleg más ebben a kategóriában? , Nem stúdiózni kell, de szeretem a tiszta, "egyenes" hangot. (Egyenlőre egy Roland Mobile UA lenne a DAC/"kezelő" de későbbiekben tervezek egy XLR-es re váltani)
Kérdés
kecstam
Sziasztok!
Úgy döntöttem lecserélem az egész szettem stúdió monitorokra. Ehhez kéne egy kis segítség a tapasztaltabbaktól
A Szobám ~12 négyzetméter a "nagy szekrény" nélkül. Nem igazán találtam pontos infókat arról hogy mekkora szobába hanyas monitor illik de én a 6,5-ös méreteken gondolkodtam. Sarokba lennének elhelyezve állványon, de ez még nem 100%.
Egyenlőre a Yamaha HS7 a befutó, de lehet hogy összejön egy Focal Alpha 65 is. Olvastam hogy a Genelec monitorok nagyon jók, de ilyen árban csak igen kis méretben találtam. A kérdésem az lenne hogy milyen tapasztalataitok vannak ezekkel a monitorokkal? Esetleg más ebben a kategóriában?
,
Nem stúdiózni kell, de szeretem a tiszta, "egyenes" hangot.
(Egyenlőre egy Roland Mobile UA lenne a DAC/"kezelő" de későbbiekben tervezek egy XLR-es re váltani)
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts