Főr Gábor Létrehozva January 2, 2012 Share Létrehozva January 2, 2012 Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy megoszthassuk egymással tippeket és trükköket. Moderátor: nem hozunk létre gyűjtő topicokat. Minden kérdés vagy tipp önálló fórumtéma. Így marad kereshető, átlátható. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Főr Gábor Válaszolta July 12, 2012 Szerző Share Válaszolta July 12, 2012 Ahh köszönet Indi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Főr Gábor Válaszolta January 2, 2012 Szerző Share Válaszolta January 2, 2012 Tud-e valaki olyanról, hogy "fade out-ot" vagy "fade in-t" lehetne másolni vagy több audió sáv egyszerre fade-eléséről? ( dobfelvétel editálásánál tartom fontosnak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullfleo Válaszolta January 2, 2012 Share Válaszolta January 2, 2012 Logic-ot nem használok, de ha más lehetőség nem lenne, akkor group-ba rendezed őket és a groupot fade in-outolod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Főr Gábor Válaszolta January 2, 2012 Szerző Share Válaszolta January 2, 2012 Ez itt sajna nem működik, csak a "volme automation". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta January 2, 2012 Share Válaszolta January 2, 2012 A fade in/out-ot a sample editorban tudod megcsinálni. Gondolom, ott is szoktad:-). Viszont csak egy sávot lehet megnyitni a sample editorban. Az ott elvégzett szerkesztések nem másolhatók, sajnos. Group-okba felvett sávokat lehet egyszerre szerkeszteni az arrange window-ban (group settings beállításaitól függően), viszont itt nincs fade in/out. A volume automation miért nem jó? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Főr Gábor Válaszolta January 3, 2012 Szerző Share Válaszolta January 3, 2012 Az is jó, csak arra voltam kiváncsi, hogy van-e egyszerűbb megoldás(itt a fade out-ra gondoltam).Nekem ugyanígy hiányzik a "csoportos" normalizálás is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 3, 2012 Share Válaszolta January 3, 2012 Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy megoszthassuk egymással tippeket és trükköket. Ennek semmi értelme. Minden trükknek egy önálló témának kell lennie. Ahogy mondtam, ez így átláthatlan lesz. Mi legyen most? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Főr Gábor Válaszolta January 3, 2012 Szerző Share Válaszolta January 3, 2012 ha lehet akkor nevezd át vagy simán töröld aztán megvitatjuk újból ezt a témát esteleg Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 4, 2012 Share Válaszolta January 4, 2012 ha lehet akkor nevezd át vagy simán töröld aztán megvitatjuk újból ezt a témát esteleg Oké, ez történt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GálosiLászló Válaszolta July 5, 2012 Share Válaszolta July 5, 2012 Kijelölöd a régiókat a sávokon, bal oldalt, a region inspectorban, a fade-in fade-out boxba beírod a fade hosszát, et voila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Főr Gábor
Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy megoszthassuk egymással tippeket és trükköket.
Moderátor: nem hozunk létre gyűjtő topicokat. Minden kérdés vagy tipp önálló fórumtéma. Így marad kereshető, átlátható.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.