Jump to content
Ménemszól.hu

Hülye digit gitárok éve?


A/D

Recommended Posts

Egy ideje már követjük a MISA nevű cég rettenetes Kitara termékét. Gondolkoztunk rajta hozzuk-ne hozzuk. Mert coolnak cool:

Most viszont mások is beszálltak a játékba, így meg már hír. Szóval jobb tudni, hogy a jelenség él, és virul!

A MISA-nak saját beépített szintetizátora van: Az ION Audio ugyanezt ipaddel oldja meg, de a lámyeg hasonló:

http://youtu.be/YUyWYF6CGFU

Érdekes módon a Behringer is beszállt a játékba, az iAxe névre keresztelt dologgal, ami szintén nem nélkülözi az elmebajt: iPhone-t lehet a fejre erősíteni. (Fotó a csatolmányok közt)

MISA DIGITAL honlap

ION Audio honlap

post-1-0-94493200-1327587044_thumb.jpg

post-1-0-14534900-1327587051_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Köszi a postot! Nem vágom az igazi különbséget, de úgy tűnik, ezek az érintőképernyős dolgok teljesen másra akartak kilyukadni. Nekem a Yamaha gitárja olyan, mintha a gitár akarna lenni, ezek meg mintha direkt nem akarnának. Nem tudom jobban megfogalmazni, de ha jól látom, teljesen más játékmódot várnak el.

Link to comment
Share on other sites

Ez a Yamahánál a PSR kategória volt gitárban kb., vagyis csináljunk egy elektromos hangszert, ami megkönnyíti a hangszertanulást. Abszolút homehangszer kategória. Viszont ellátták elég fullos MIDI specifikációval.

Nincs igazán semmiféle összehasonlítás, csak az ion fretboardról beugrott nekem ez a széria (jópár éve kifutott már egyébként)

Amikor ezeket fejlesztette a Yamaha kb. 10 éve, szinte sehol sem volt jelen még az érintőképernyős technika a consumer piacon amúgy ...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...