paperboy Létrehozva February 8 Share Létrehozva February 8 Sziasztok! Tud nekem segíteni abban valaki, hogy EMU ESI-32 samplerhez van-e működő editor program? Régóta használom, szeretem. Van egy XP-s gépem külön csak a sample töltögetésre de hátha valaki tovább jutott benne és van jobb megoldása. Nem akarok usb cuccot venni bele most. Az is jó megoldás lehet ha tudok bankot készíteni és cdre írni. Vagy csak simán editálni a vasban. Előre is kösz. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 alien64 Válaszolta July 14 Share Válaszolta July 14 Ekkor: 2023. 02. 08. at 16:45 írta paperboy: Szia! Az XP-s gép az pont jó is lesz, mivel egy régi DOS-os program -amit folyamatosan fejlesztenek - jó ehhez! Az EMXP nevű programot ha letöltöd, avval lehet konvertálni (kicsit fapadosan)AKAIS1000-ESI32-EMAXI-EMAXII-EIII, és EII, és SF2-bankokat. A konvertálás leginkább azonos samplerek között működik- kevesebb hibaszázalékkal. Sajnos tapasztalataim alapján, eléggé sérülnek az adatok a konvertálgatáskor. 😕 Én CD lemezre írtam ki anno, egy (ISO)image file-t kellett készíteni a konvertált vagy editált - lementett fileból, azután azt írtam ki mac-en sima CD lemezre, így olvasta az ESI32 a régebbi Emulator II-bankokat is. De marha régen volt már, nem emlékszem pontosan. A nagy kedvencem volt a Univers of sound - Optical Media International verziója, amely bank gyűjtemény a lelke az EMU hangzásnak szerintem. Abból editálgattam leginkább én is, layerezésekkel egész kerek telt új soundokat lehet egyszerűen összehozni. 🙂 De maga már ez a munkafolyamat is csak poénnak jó. 🙂 Egyébként maga a sampler 2-soros kijelzője ellenére nagyon kézre áll szerintem. 1-2 napig nyomogatja az ember, gyorsan tanulható, gyorsan lehet benne dolgozni. Jó editálgatást! Üdv.Pali 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
paperboy
Sziasztok!
Tud nekem segíteni abban valaki, hogy EMU ESI-32 samplerhez van-e működő editor program? Régóta használom, szeretem.
Van egy XP-s gépem külön csak a sample töltögetésre de hátha valaki tovább jutott benne és van jobb megoldása. Nem akarok
usb cuccot venni bele most. Az is jó megoldás lehet ha tudok bankot készíteni és cdre írni. Vagy csak simán editálni a vasban.
Előre is kösz.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts