Jump to content
Ménemszól.hu

Universal Audio Native Creative/Mix/Diamond PlugIn Bundle


AudioWorks Hangtechnika

Recommended Posts

WOW... ha UAD ennyire lemegy "bekaba", akkor nagyon rosszul allhat a plugin eladasuk, vagy vegre raebredtek, hogy masok ugyanezt megcsinaljak. Minden ertelemben.

De ez mar kicsit a Volt szerian is erzodott, amit egyebkent nemreg vettem is. :) (csak jot tudok rola mondani hardver szempontjabol, 276-ost vettem, jopofa a "76" resze is, cuppant, liheg, zihal, alapjaban veve hibatlanul mukodik, de az UAD szoftverkezelese meg regisztracio, meg szirszar, na az... ritka nagy adag kula... ez vegulis az interfesz hasznalhatosagat egy kicsit sem befolyasolja, de kikivankozott. :))

Es tok jok ezek a bundle-ok, de azert egy kicsit meg tularazottnak erzem. 350 helyett max 200, 560 helyett max 350, de inkabb 300, 700 helyett 500. Annyit tenyleg er is.

8 órája írta Bendi:

Valószínűleg az előfizetős konstrukció nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket... 

Ja, az nagyon valoszinu. :) 

Szerkesztette DutchFlowers
Link to comment
Share on other sites

21 órája írta AudioWorks Hangtechnika:

Ez az UAD Volt probléma az összes modellt érinti?

Erre nem tudom a valaszt, de az enyem nem csinal ilyesmit.

Direct Monitoring-ban elo-elofordul, hogy a forron etetett bemeneten nem villan fel piros, de a kimeneten igen, de olyankor a bemenet is tulvezerelt, a Cubase is jelzi, csak az input LEDnek nincs kedve/ideje felvillanni.

A legnagyobb hatranya a cuccnak, hogy az input gain-en kivul nem lehet mashogy befolyasolni sem a 610 preamp sem a 76 comp viselkedeset, obviously, szal az ember hajlamos jol meghajtani a bemenetet es kockaztatni magas felveteli peak ertekekkel. :)  

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...