erestroll Létrehozva June 29, 2012 Share Létrehozva June 29, 2012 helló segítséget szeretnék kérni az mpc 500 kapcsolatban, szeretném tudni hogy van e benne olyan lehetőség, hogy ha egy padot lenyomok, akkor az pl mindig az 1/4re vagy 1/8ra stb tegye nekem ?? szóval ne csússzon el köszi! : Link to comment Share on other sites More sharing options...
mate222 Válaszolta December 18, 2012 Share Válaszolta December 18, 2012 Sziasztok! Kis segítséget szeretnék MPC500as témájában. Mivel nemrég jutottam hozzá egyhez,szükségem lenne egy magyar nyelvű gépkönyvre.Ha vki venné a fáradságot és fénymásolna/scannelne,azt megfelelően honorálnám! előre is köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cshuszar Válaszolta June 29, 2012 Share Válaszolta June 29, 2012 Röviden: igen. Sőt, sokkal többet is tud. Az MPC szekvenszere nagyon handy, és nagyon jól és gyorsan lehet vele dolgozni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erestroll Válaszolta June 29, 2012 Szerző Share Válaszolta June 29, 2012 köszi igazából hiphop alapok gyártására szántam és gondolom elegendő az 500as is nem kell az 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMTboi Válaszolta June 30, 2012 Share Válaszolta June 30, 2012 Ha számítógépen vágod a meg loopokat és az 500-asban pakolod őket össze, elegendő. Ha csak a samplert akarod használni az alapok (loopjainak is) gyártására, akkor 1000-est javallok. 500-on rémálom a loop gyártás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erestroll Válaszolta June 30, 2012 Szerző Share Válaszolta June 30, 2012 hát igen tudom, de a vágáshoz sztem a számítógép pontosabb, meg amúgy is onnan mennének rá a minták, nem lejátszóról stb.. nehéz döntés melyik lenne praktikusabb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMTboi Válaszolta June 30, 2012 Share Válaszolta June 30, 2012 1000 a praktikusabb, számítógépes vágás plusz 500-as a legolcsóbb Úgy is gépen vágsz, 500-as elég most. Ha maradsz az mpcnél !később! is, biztos cserélni fogsz nagyobbra, mert az 500-as kompromisszumos. Tehát ne vegyél új 500-ast csak, ha biztos hogy nem kell nagyobb. Vegyél használt 500-ast, mert később kevesebbet veszít az értékéből az eladásig, amikor is cserélni fogsz. Mert, HA bejön az MPC-zés, biztos kíványcsi leszel a nagyobbakra is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erestroll Válaszolta July 1, 2012 Szerző Share Válaszolta July 1, 2012 igaz ahogy néztem használt 1000 kapok az 500 bolti áráért vagy még olcsóbban is Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMTboi Válaszolta July 1, 2012 Share Válaszolta July 1, 2012 Így van. Az 500-as dobszemplernek kitűnő, könnyű hordozni. Az 1000 használata otthon kényelmesebb. Még ezek jutottak eszembe. Az 1000-re vannak más operációs rendszerek is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheever Válaszolta July 1, 2012 Share Válaszolta July 1, 2012 sztem siman eleg editalni a mintakat szamitogepen aztan szepen attolteni az 500asba.az 500as egyetlen hatranya nalam az volt hogy nincs fuggetlen kimenet savonkent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erestroll Válaszolta July 1, 2012 Szerző Share Válaszolta July 1, 2012 igen az op rendszereket vágom, a független kimenetekre nem is lenne szükségem gondolkoztam azon is hogy nem is az mpcén venném fel hanem gépen a sávokat az mpcről, midin vagy valamin keresztül könnyebb lenne az utómunka vele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheever Válaszolta July 1, 2012 Share Válaszolta July 1, 2012 pont ezt mondom,a kick,snare,cinek egy sztereorol jonnek az 500ason,nem tudod oket kulon editalni mar a PCn,hacsak nem mutolgatsz de az meg rengeteg extra ido. ezert is adtam el tobbek kozott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erestroll Válaszolta July 2, 2012 Szerző Share Válaszolta July 2, 2012 értem, utána is olvasgattam ezeknek úgy látszik hogy tényleg egy 1000res kell ha komolyan szeretnék vele foglalkozni, már pedig szeretnék, egy mpd 24el küldöm 2éve de szeretnék kinőni a vstékből :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
erestroll
helló segítséget szeretnék kérni az mpc 500 kapcsolatban, szeretném tudni hogy van e benne olyan lehetőség, hogy ha egy padot lenyomok, akkor az pl mindig az 1/4re vagy 1/8ra stb tegye nekem ?? szóval ne csússzon el köszi! :
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.