Jump to content
Ménemszól.hu

A/D Blogja

  • bejegyzés
    41
  • hozzászólás
    107
  • megtekintés
    36.095

SZÁZ...


A/D

582 megtekintés

Először is: megvan-e a századik regisztált felhasználónk, vagy megvan? (fotó csatolva)

 

goodjob.gifgoodjob.gifgoodjob.gifgoodjob.gifgoodjob.gifgoodjob.gifgoodjob.gifgoodjob.gifgoodjob.gifgoodjob.gifgoodjob.gifgoodjob.gif

 

Azért ez elég nagy dolog számunkra...

Felírtam 1 újabb bugreportot, amit jövő héten troubleshootolunk.

 

A főoldalra kitettem a "legfrissebb feltöltött zenék" dobozt: az előző próba-Ménemszólon egész sok szerzeményt küldtek be, szeretném, ha ez fennmaradna. Azok az emberek, akik felrakják kreálmányukat ugyanis általában szívesen válaszolnak a megkeresésekre, és csak úgy, haverságból megosztják a tapasztalataikat, ami jó.

 

Van egy érdekesség is: mikor létrejött a portál, nagyon izgultunk, hogy az emberek megtalálják-e majd a funkciókat, amik érdekessé és közösségivé teszik az oldalt. Nagyon jó látni, hogy ez jó irányba halad.

 

A midi.blog.hu -n pedig GG bejelentett bennünket, ami öröm.

 

A lendület hatására arra gondoltam, csinálok a jövőben pár érdekes videót pár érdekes szintiről... MadHead és Silk elvileg szintén dolgoznak valamin, gyakorlatilag viszont nem.

 

Pár érdekesség: a júzereknek van egy rangja, mely a hozzászólások számától függ. Ez a Talpas, illetve Huszár... és hamarosan kiderül mi a következő szint :)

4 hozzászólás


Recommended Comments

A hirdetéseken nem lehetne húzni egy kicsit időben? Akár addig, amig a hirdető le nem veszi? Amiket feladtam, azok már lejártak, és elég nagy meló újra bepötyögni. Vagy, ha lejár, akkor is jó lenne valami olyan opció, amivel egy gombnyomásra újra feladom. 4 nap elég kevés.

Link to comment

"Pár érdekesség: a júzereknek van egy rangja, mely a hozzászólások számától függ. Ez a Talpas, illetve Huszár... és hamarosan kiderül mi a következő szint"

Oberstruhmannführer? :D

Link to comment
Guest
Szólj hozzá...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...