Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Egy kis Nuendo segítség kellene


NeoC

Kérdés

Halihó,

Kaptam egy projektet "utógondozásra", ami Nuendóban készült, és én Logicban szeretném folytatni.

A Nuendo Trial stb, b@szakodáson már túl vagyok, nem hajlandó rámenni az eLicenseremre, feladtam. Sok rosszat hallottam már a Steinberg registration/activation hercehurcájáról, hát tényleg...:///

Szóval: tudna valaki segíteni egy olyanban, hogy van neki Nuendója, és szépen megnyitja nekem a kapott Nuendó fajlokat, és lerendereli sávonként audióba, amit azután tudok használni bármiben? Csak a "kopasz" audiókra lenne szükségem, hiszen úgy is újra akarom ezekkel kezdeni a megszokott kis Logicomban. Csak ahogy összerakták az arrange-et. Effektezés, stb. érdektelen.

Lehetőleg Bp, vagy környéke, mobil HDD-n vinném, és hoznám az anyagot. 3 db track, tehát max egy órát vennék el valaki életéből.

Köszönöm, előre is, ha valaki privátban jelentkezik.

Cs.

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Halihó!!!

 

Nem az előző témához kötődik, de a topik neve alapján gondoltam minek újat létrehozni, ha én is segítséget kérnék.

 

A probléma:

 

Felvettük 16 sávon egy számunkat egyszerre, mert nem volt sok időnk se pénzünk egyelőre, hogy rendesen leüljünk és egyenként egyesével felvegyük. Emiatt, a többi hangszer játéka is belehallatszik pl a gitár 1 sávjába.

 

Kérdés:

 

Van-e olyan lehetőség, hogy kiüssem a többi sávot a pl gitár 1 sávjából. Tehát értem azt, hogy van a gitár 2 sávja, annak frekvencia képét, sávját (nem tudom, hogy hívjátok) szóval rögzített frekijét elveszem a gitár 1 sávjából? Kb mintha egy hangszóróból jövő zene "ellen-hullámát" küldeném egy másik hangszóróból és így csinálok némítást, "kioltást". 

Szóval ven-e ilyen lehetőség, vagy csak a deClicker és Noiser van opcióként. Vagy milyen egyéb más receptet tudnátok javasolni. Bocs, ha kicsit értelmetlenül írok még csak most tanulom a programot meg a masterelést.

 

Amúgy valószínű, hogy az egészet újra felvesszük sávonként egyesével, mert mégis csak az a legjobb. De ha nincs lehetőség rá szeretném tudni az ilyen problémákra a megoldást, ha már használom a progit.

 

Köszönöm a válaszokat!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...