Jump to content
Ménemszól.hu

Új Endeavour EVO keyboard 500 €-ért!


LP-filter

Recommended Posts

A nemrég új kontroller fejlesztési irányt nyitó Endeavour nevű német cég, kihozta a "feléért a felét" kategóriában, korábbi, elég csípős árú, érintő szenzoros billentyűzetének kicsi változatát.

stacks_image_7.png

A cég honlapján megannyi képpel illusztrálva, részletes írások találhatók a billentyűzetet vezérlő érintőszenzornak felhasználó technológiájukról és saját zenei szoftverükről is esik pár szó, amit a keyboardok mellé kínálnak.

Weboldaluk: http://www.endeavour...o/overview.html

Link to comment
Share on other sites

Szerintem jó ez, de az ára kissé erős. Egy 10000 Ft-os pedállal hasonlót kihozhatsz, vagy egy midi vezérlővel. Sőt úgy néz ki, mintha a szomszéd lakatos hegesztette volna össze. Persze ízlések és pofonok de két oktávon sem lehet normálisan bármit játszani két kézzel. De ha már két oktáv, a másik kezeddel azt csavarsz, amit akarsz és máris nem kell a szenzor.

Link to comment
Share on other sites

Ez nem egy átlagos keyboard, ha figyelmesen olvassuk a specifikációt, könnyen rájövünk erre - ráadásul a specifikus volta miatt kis szériában gyártják. Nem is egy "mindennapi" software-hez való, de néhány különleges környezetben nagyon innovatív lehet ( pl. Kyma ).

Ha így nézzük, az ára sem elvetemült..??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...