Jump to content
Ménemszól.hu

GMTboi

Recommended Posts

Mondjuk csinálhatnának végre egy legalább USB2-es verziót, mert élő szituációban gyakorlatilag nem használható plugin-es megoldás, annyira lassú a kommunikácó vas és a szoftver között.

Nekem igazából tetszik az a koncepció, hogy ugyanazt az architektúrát adják egyre erősebb vassal, (mint pl. az UAD-nál is), az új feature-ök meg mennek a régi vason is csak kevesebb példányban futtathatóak. (A TI meg a TI2 között csak teljesítménybeli és designbeli különbség van.)

Link to comment
Share on other sites

Van benne valami, redisztribúció kis featureuppal a mai szintifejlesztési trend minden márkánál, meg az ?olcsó? analog tabletop.

A virust szerintem inkább a legenda vitte eddig is. Nagyon beleégett az elektronikus műfajokat kedvelők fülébe, tudatába, hogy a minimum feltétele a partyzenének egy jó kis, hypersaw hangzás, ( hajlamosak fel sem fedezni pl a wavetable lehetőségeket benne)

Szerintem, még száz évig fogják árulni a Virust ugyanígy, a teljes integráció már nem jelent annyira unikumot, a hangzása ott van a zenefogyasztók fülében is és viszonylag remek kis allrounder szinti brutális számítási teljesítménnyel. Utóbbi miatt is magasabb az ára.

egy full újratervezett effektrész menő lenne a fejlesztések között, ha már úgysem terveznek új hangszert.

Meg egy usb2 és iPad control.

Link to comment
Share on other sites

Még nagyon béta. Ugyanaz az ember készíti, aki a JP6K-t. Aki azt próbálta, beláthatja, hogy ami a JP80x0 szériából egyedi volt (supersaw), azt maradéktalanul tudja is már önmagában is. Amit én eddig láttam a készülő pluginból, az egy nagyon brutálisan szóló cucc volt, de akkor még rendes GUI se volt hozzá. Időben posztolok majd róla, ha lesz érdemben nyilvánosságra szánva bármi is.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...