Jump to content
Ménemszól.hu

Lakossági Felhívás!


A/D

Recommended Posts

Kedves Fórumozók!

Örömmel jelentem, hogy a Ménemszól úgy tűnik, kiállja az idők próbáját. Elég egyértelmű számok tanúsítják, hogy messze-messze meghaladtuk az előző fórumot statisztikailag, és dimenzionálisan is (most biztosan nem csak két témában zajlik a megbeszélés). Elértük azt a célt is, hogy a tartalom rendezett, és kereshető. Nagyon nem zavarja a ténykedésünket sem más fórum, sem a Facebook, sem egyébb kommunikációs csodák. Sőt...

Büszkén tudatom, hogy 2011. márciusában leszünk két évesek. Rengeteg munka van az oldalban, de az eltörpül az itt születő tartalom mellett, ami a lényeg, és melyet nagyban nektek köszönhetünk, ezek közül néhány:

  • Nagyon gyorsan reagáltok egymás problémáira, akkurátus válaszokat adtok
  • Alig, vagy egyáltalán nincs trollkodás, veszekedés, offolás
  • Kicsi a spamfenyegetettségünk
  • Hála a magasságosnak, már besegítetek rendesen a hírek írásába is!
  • Egyre több a review jellegű megnyilvánulás

Számokban: nemrégiben átléptük a bűvös tízezredik hozzászólást, és kicsit több, mint 2700 regisztrált felhasználónk van (napi 5-11 új júzer, melyek egy része persze robot, és amit a rendszerünk rövid időn belül eltanácsol, nem is hinnétek milyen hatékonysággal!).

Mindezt azért mondom, mert egy közösség akkor jó, ha önszerveződővé alakul (önmoderáció, válaszok-problémamegoldás sebessége/minősége), ez pedig a résztvevők számához köthető egyértelműen.

Amiért írok az nem ünnepi célzatú, hanem szeretném, ha más is látná, hogy ennek van értelme. Ez az apropója, hogy kérjem segítségeteket!

Kollegáimnak és nekem nagyon sok munkám van, de igyekszünk mi is építeni a tartalmat, azonban ez sokkal jobban menne, ha TI is segítenétek.

Ennek céljából rögtön rúgtam egyet az oldal WIKI funkcióján! Ezt a külső fejlesztésű modult még szép reményekkel vásároltam meg a fórumhoz, és ma is azt gondolom, hogy rendkívül hasznos, még nagyon jó hasznát fogjuk venni mi is, és a következő zenész generációk is.

Ma át kellett alakítanom és újra bevinnem az eddigi keveset, mert -most nem megyek bele- de linkelési problémák voltak az előző változatban, ami egy rossz struktúrális döntésnek volt köszönhető a részemről.

Amiért írok, az az, hogy DÖBBENETESEN sokan olvasták a WIKI-t! Nem ritkán 500-800 megnyitás jellemzett egy-egy bejegyzést.

Egyértelmű, hogy folytatni kell.

Most például ebben az évben a sors az eddiginél is több szintetizátorral fog bennünket kényeztetni, ráadásul én magam gondoskodom róla, hogy ez a magyar zenészeket se kerülje el (mind jön be a Hit Space-be!), úgyhogy több mint 10 új márkát fogunk bemutatni nekteka következő 1-2 hónapban ( hogy a szerveződő ). Mivel ezek nagyrésze félmoduláris és hasonló kütyü, ezért a termékleírásokban szeretnék hivatkozni az efféle kifejezésekre.

Szeretném, ha ezek a definíciók közös megállapodás / egyezmények mentén alakulnának ki, és ezekre bárki hivatkozhatna később. Például nekem se kellene minden termékleírásban leírni, hogy tulajdonképpen mit is jelent-egy-egy tök alap dolog. Pl. ne okozzon nehézséget megtudni, hogy a CV itt elsősorban nem önéletrajzot jelent ;)

Két javaslatot szeretnék tenni:

1) az eddigi megnyilvánulásokból bátran készítsetek wiki-t, amennyiben elmagyarázza a kifejezést. Sima copy-paste, aztán majd szereksztjük, okosítjuk, ügyesítjük.

2) leírásokat is lehet csinálni. itt egy példa, hogy milyen király, lapozható, tartalomjegyzékes leírásokat lehet készíteni kép, hang és videó illusztrációkkal.

Ezt gondoltam, most megyek, és befejezem végre az új MS-20 Mini bejelentését, mert holnap meg fogtok őrülni, ha nem derül ki róla minden ;)

A/D signing off...

post-1-0-82235500-1358985229.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...