Tervezek egy IR alapú "színző" effektet MAX-ban, egyenlőre Ableton Live alá.
A "motor" már megvan, van benn egy egyszerű EQ, és egy gen-kódolt nagyon egyszerű "csőtorzítóemuláció".
Már csak annyi van hátra, hogy a device mellé fel kellene tölteni az IR könyvtárat impulse responsokkal.
Akinek vannak csodás hangú vasai és érdekli dolog, tud segíteni, annak küldök egy "blank" IR-t, amit csak fel kell venni a cuccal és már készen is van.
Természetesen aki segít, annak tudok adni majd a kész eszközből, egyébként első körben Gumroad-on szeretném terjeszteni.
A következő eszközök lennének érdekesek :
- bármilyen komolya EQ, preamp,
- keverőpultok,
- Akai és E-Mu (és más) samplereke,
- bármi aminek a hangjáról úgy gondolod érdemes megörökíteni.
A technológia gondolom ismert mindenki számára, nagyjából úgy kell elképzelni mint a Tritone Digital Colortone pluginjét.
Akit érdekel a dolog és szívesen segít, annak át tudom küldeni a blank IR filet mailben.
(Bár csatoltam ide is, ide is visszaposztolhatjátok)
Kérdés
snaper
Sziasztok!
Tervezek egy IR alapú "színző" effektet MAX-ban, egyenlőre Ableton Live alá.
A "motor" már megvan, van benn egy egyszerű EQ, és egy gen-kódolt nagyon egyszerű "csőtorzítóemuláció".
Már csak annyi van hátra, hogy a device mellé fel kellene tölteni az IR könyvtárat impulse responsokkal.
Akinek vannak csodás hangú vasai és érdekli dolog, tud segíteni, annak küldök egy "blank" IR-t, amit csak fel kell venni a cuccal és már készen is van.
Természetesen aki segít, annak tudok adni majd a kész eszközből, egyébként első körben Gumroad-on szeretném terjeszteni.
A következő eszközök lennének érdekesek :
- bármilyen komolya EQ, preamp,
- keverőpultok,
- Akai és E-Mu (és más) samplereke,
- bármi aminek a hangjáról úgy gondolod érdemes megörökíteni.
A technológia gondolom ismert mindenki számára, nagyjából úgy kell elképzelni mint a Tritone Digital Colortone pluginjét.
Akit érdekel a dolog és szívesen segít, annak át tudom küldeni a blank IR filet mailben.
(Bár csatoltam ide is, ide is visszaposztolhatjátok)
A segítséget előre is köszönöm!
Blank_Impulse.wav
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.