halobalazs Létrehozva April 21, 2013 Share Létrehozva April 21, 2013 Sziasztok! Adott egy Fatar SL-880 majdnem kitűnő mechanikával, de elég csúnyácska állapotban. A borítás anyaga ragad, kopott stb... Gondolom csodát nem lehet művelni, de valakinek van valami jó tippje, hogy mivel essek neki? köszi, Balázs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta April 22, 2013 Share Válaszolta April 22, 2013 A fém burkolat ragad? Azt bármilyen oldószerrel lemoshatod róla, óvatosan. A kopottságát csak újrafestéssel tudod orvosolni, de akkor a feliratok is eltűnnek:-). Esetleg tiszítás után szilikonnal lehet frissíteni a színét. Arra vigyázz, hogy a billentyűkre ne menjen szilikon, mert nem jó rajta játszani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
halobalazs Válaszolta April 22, 2013 Szerző Share Válaszolta April 22, 2013 igen a fekete fém burkolat leharcolt... köszi a tanácsokat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta April 22, 2013 Share Válaszolta April 22, 2013 Nekem volt SL-880-am. Annak a két oldalán a műanyag elemeken volt gumiborítás, az öregedéssel kezdett ragadni és nyúlni mint a gumi. Gyakorlatilag kézzel lesodortam, levakargattam róla azt a gumifelületet. A fémházat egész jól le lehet takarítani, mert csak egyetlen elektronika van a közepén... ha felnyitod, azt onnan ki lehet csavarni és utána nyugodtan lehet mosószeres vízzes ronggyal takarítani az elejét felnyitva. A felület frissítéséhez szilikon helyett Prontó-t szoktam használni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
halobalazs Válaszolta April 22, 2013 Szerző Share Válaszolta April 22, 2013 hát nem tudom mi volt rajta, de durva... zsíroldó szedte csak le arra gondoltunk, hogy valamelyik előző tulaj vendéglátózott aztán a gőz lerakódott rá. viszont most szebb mint új korában (vagyis gondolom mert csak most került hozzám) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
halobalazs
Sziasztok!
Adott egy Fatar SL-880 majdnem kitűnő mechanikával, de elég csúnyácska állapotban. A borítás anyaga ragad, kopott stb...
Gondolom csodát nem lehet művelni, de valakinek van valami jó tippje, hogy mivel essek neki?
köszi,
Balázs
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.