emzéperiksz Létrehozva April 24, 2013 Share Létrehozva April 24, 2013 http://cdn.mos.musicradar.com/images/Product%20News/Tech/April13/fl-studio-11-640-80.jpg Az FL-Studio legújabb, 11-es verziója is tiszteletét tette az idei Musikmesse-n. Fontosabb újítások: - Performance mód: Ableton Live session view-re hajazó funkcionalitás - Érintőképernyők támogatása (multi-touch support) - Sok apróbb kényelmi fejlesztés - Új és továbbfejlesztett PlugInek Link to comment Share on other sites More sharing options...
emzéperiksz Válaszolta April 24, 2013 Szerző Share Válaszolta April 24, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emzéperiksz Válaszolta April 24, 2013 Szerző Share Válaszolta April 24, 2013 Bővebb infó itt: http://www.image-line.com/documents/flstudio.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
emzéperiksz Válaszolta April 24, 2013 Szerző Share Válaszolta April 24, 2013 BTW hogyan kell betenni topik képet ? (Az elsőben linkeltet szerettem volna.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbitz Válaszolta April 24, 2013 Share Válaszolta April 24, 2013 BTW hogyan kell betenni topik képet ? Teljes szerkesztő / Fájlok csatolása (bal alul) -- egyébként ma meg is jelent http://www.image-line.com/documents/news.php?entry_id=1366332120&title=fl-studio-11-out-now Link to comment Share on other sites More sharing options...
emzéperiksz Válaszolta April 25, 2013 Szerző Share Válaszolta April 25, 2013 Teljes szerkesztő / Fájlok csatolása (bal alul) Köszi, legközelebb megpróbálom. Utólag gondolom csak admin tud ilyet (ha egyáltalán). Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta April 28, 2013 Share Válaszolta April 28, 2013 1. nagy rakás nemondom mi lett. 2. 9 es fl studiot eddig semmi nem überli. ahhoz képest ez hanyatlás. 3. Linuxra portolhatnák a 9et 4. mértnem portolnak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR3P Válaszolta April 29, 2013 Share Válaszolta April 29, 2013 Színes és "szagos" ez a videó, de az FL még mindig gyerekjáték! Évekig használtam, de amikor anno rávettem magam, hogy lecseréljem, akkor tettem meg zenei életem legjobb lépését, mert ez a DAW sehol nincs például egy Cubase-hez képest! Sajnos a mostani projektem egy korai anyagom újragondolása, amit még anno FL-ben kezdtem el, hát verem is a fejem a falba, hogy nem ültettem át a projektet Cubase-be, mert az után az FL egy használhatatlan... (számomra) Szerintem részfeladatokra alkalmas lehet, de egy komplett track-et összedobni vele end2end egyenlő a hülyeséggel, főleg ha még mindig olyan szarul összegzi a keverője a sávokat, mint anno, amikor én is nyüstöltem, s akkor még nem is beszéltem a hardware-s effektek kezeléséről, vagy a multi-channel-es VSTi-kről, mert azoknak a kezelése FL-ben, te jó ég... Inkább mászom meg vakon és sántán a Mount Everest-et, minthogy ott kelljen állítgatni bármit is. Tetszik, vagy sem szerintem az FL nem egy professzionális zeneszerkesztő, de tanulópályának ideális lehet, és persze tudom, hogy AVICII is ezt használja, meg Mike Oldfield is, de ha ez még igaz is lenne, akkor sem gondolom, hogy az Ő zenéik utómunkáit FL-ben rakták össze a gyári szoft. pláginekkel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbitz Válaszolta April 29, 2013 Share Válaszolta April 29, 2013 a piano-roll-ját használom arpeggio építésre(kor), osztsanyi, monnyuk az airnight-os videó örök kedvenc marad (lehet ám a .arból is várat építeni, ha Sylenth1 a szinti )http://www.youtube.com/watch?v=2Vf4ZecXqsw Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta April 29, 2013 Share Válaszolta April 29, 2013 Már én is ennyire használom csak. Sok profit láttam fl studiozni de olyat is láttam aki livere váltot. úgy még lenne is értelme ha lenne küldő keverőm mert ez így bullshit a javából. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR3P Válaszolta April 29, 2013 Share Válaszolta April 29, 2013 Ütősek ezek a trance videók, attól függetlenül, hogy FL-ben vannak, sőt ebben a témában érdemes megnézni Orjan Nilsen videóját, ahol Ő Cubase-ben használja az FL-t, mint Rewire klienst. Itt is van: De gondolom ezt ismeritek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.