xinu Létrehozva June 15, 2013 Share Létrehozva June 15, 2013 Nemrég hallottam a hybridekről. Nem igazán értem, hogy van benne analóg és digitális rész is?! Hogy működik ez? Hangzásban az analóg és digitális között van? Hány ilyen típus van? (új, régi) Ez a "legjobb"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakeman Válaszolta June 16, 2013 Share Válaszolta June 16, 2013 Általában a hibrid szinti digitális oszcillátort, majd utána teljesen analóg jelutat takar (esetleg a végén bypassolható digitális effekttel). Nekem személy szerint ezek az abszolút kedvenceim, gyermekkorom VHS-kazettás filmjeinek zenéire emlékeztetnek. Korg DW-8000 (Kevin Moore /Dream Theater/ nagy kedvence): SCI Prophet VS: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta June 17, 2013 Share Válaszolta June 17, 2013 Én ezt a hybridet nagyon szeretem. Ismeritek?http://www.buchla.com/series200e_systems.html 5 év múlva akarok venni egy Skylabet Terv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xinu Válaszolta June 17, 2013 Szerző Share Válaszolta June 17, 2013 Nem tudtam régen, hogy az hybrid. A legnagyobb márka szerintem. A skylab pont élőzésre való. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
xinu
Nemrég hallottam a hybridekről.
Nem igazán értem, hogy van benne analóg és digitális rész is?!
Hogy működik ez?
Hangzásban az analóg és digitális között van?
Hány ilyen típus van? (új, régi)
Ez a "legjobb"?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.