Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Váltás monitor-hangfalak, vagyis audiokimenetek között Cubase-ben.


CR3P

Kérdés

Sziasztok,

 

A kérdésem pofátlanul egyszerű: Hogyan tudom Cubase-ben (ver.5.x) egyszerűen megoldani, hogy a Master Stereo Out csatornát másik pár hangfalon hallgassam, ergo hogyan tudom egyszerűen váltogatni a Master-csatorna sztereó kimenetét?

 

Jelenleg úgy oldom meg, hogy a a VST Connections-ben az alapértelmezett Stereo Out-nak átkapcsolom a Device Portját, ha pedig egy adott csatorna, vagy csatornákat akarok másik hangfalra párra küldeni, akkor azt simán átkapcsolom a korábban (a VST Connections-ben) beállított másodlagos Stereo Out-ra a csatornákat. Ezzel nincs is baj, csak a master csatorna routingja macerás, szóval ha valaki tudd erre értelmesebb megoldást, akkor legyen annyira cuncimókospofa, hogy megosztja vélem is ezt a titkot! ;)

 

Előre is köszönöm!

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

A VST Connections-ben siman megcsinalod a ketto Bus-t ill. erdemes minden bemenethez, kimenethez Bus-okat rendelni, majd a MixConsole-ban csinalsz hozzajuk kulon csatornakat, amit megfeleloen Root-olsz, es igy a faderekkel allithatod, gyorsan es egyszeruen a hangeroket kulon-kulon.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...