Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

32 bites pluginok használata Logic Pro X alatt


Szabó Jocó

Kérdés

Sziasztok. Több angol oldalon olvastam, hogy van rá megoldás. Egyik ilyen megoldás a Plogue Bidule rewire-vel lenne, ám a logic pro nem akarja felismerni a rewire eszközt. A másik megoldás az apple oldalon ingyenesen letölthető AU Lab-al született, ám azt szintén nem sikerült megoldjam, illetve végül nem volt hang. Ha valaki tudna valami egyszerű megoldást, örülnék ha megosztaná velem (biztos mást is érint a téma). Szükségem lenne a Sylenth1, Nexus pluginekre és nem látok más megoldást logic x be....

 

 

Köszi előre is...

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Jelzem, hogy ezzel később baj lehet. Sokkal egyszerűbb most pihenni hagyni a 32 bites plugineket, ugyanis nem tudni erre mennyi ideig lehet támaszkodni ha működik is, cserébe problémátok lesz visszahívni a régi zenéiteket. Őrült nagy szívás mikor ki akarsz keresni egy régi hangot egy korábbi sessionből és nem sikerül, mert nem tölti be a plugint!

 

Két verzió van: 1) Logic 9 (én speckó a leírtak alapján kétlem hogy váltok ellenére annak, hogy már meg is vettem az új gépet hozzá) 2) Keresni Sylenth és Nexus helyett valami mást. Kizárt hogy nincs valami hasonló!

 

+1: nekem elvi kifogásom van olyan gyártók ellen, akik nem fordítanak figyelmet a pluginjeik update-jere.

 

Egyébként ezért utálom a szoftver hangszereket. Nem tudom megszokni, hogy a fejlesztők egész egyszerűen megtehetnek ilyen dolgokat, mint pl. szarban hagyják a felhasználóikat.

Link to comment
Share on other sites

Sylenth1 64-bit készül OSX-re (ha minden jól megy, még idén érkezik):

http://www.lennardigital.com/modules/home/

"Recently we receive a lot of questions about how to run Sylenth1 in 64bit hosts on OSX, such as the new Logic X and Ableton Live 9. We are still working on a 64bit version of Sylenth1 and we're hoping to get it done before the end of this year. Until then there are a few options to run Sylenth1 in these hosts. You can find an example walkthrough here.

For Ableton Live it is recommended to use the 32bit version of Live to run Sylenth1. If you still need the 64bit version, you can use JBridge to run Sylenth1. "

Link to comment
Share on other sites

Helló, itt egy ingyenes megoldás. nem tudom ezt próbáltad-e már? http://www.macprovideo.com/hub/logic-pro/how-to-run-32-bit-plug-ins-in-logic-pro-x

pont ezt próbáltam, egyelőre nincs hang, pedig alaposan átolvastam és megpróbáltam ugyanazt csinálni. Ha majd lesz 1, 2 napom kisérletezni, újrakezdem s ismét megpróbálom....Ha valakinek sikerült, kérem írja le nekem, nekünk a tapasztalatait....

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Nekem sikerült megoldani az AU Lab-l, hogy működjön a Logic X alatt  a Sylenth.

Végülis feltelepíted az AU Lab-t, ott megnyitod a leírás alapján a Sylenth-t.

Aztán a Logic X-ben meg Extrenal Instrumentként tudod használni a Sylenth-t...

Szóval nekem megy ez a megoldás, de nem igazán tetszik... s, mi van, ha több Sylenth-t szeretnék használni?!:)

 

Egyébként láttam egy új megoldást:

 

www.soundradix.com

 

Ez fizetős, de megy a Sylenth.

Facebook-n láttam, hogy "7 Skies"-nak ment a Sylenth ezzel a megoldással, Logic X alatt...:)

Valaki esetleg próbálta már?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...