wendelmar Létrehozva October 2, 2013 Share Létrehozva October 2, 2013 Itt most személy szerint a yamaha su700-amat szeretném bővíteni, mert floppy már most kevés, pedig azt hittem áh majd elég lesz... CF kártya ugye ide szabvány, ezt bele lehetne-e rakni? Floppy emulátor nem jön be, ára sem jó és nem is praktikus. Zip igen jó csak nem elterjedt, ezen kívül itt is hasonló árakban lennék de még mindig szimpatikus. CF kártyám és olvasóm is van(usb-s kiszerelés) innentől már csak a yamaha su 700-al kéne megszerettetni. Ötletek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oscar Válaszolta October 2, 2013 Share Válaszolta October 2, 2013 Barátilag kérdem: miért kellett ennek a kérdésnek új topicot nyitni? Folytassuk ott ahol elkezdted, az SU700-nál. Vagy van is erre már egy vasas topic valahol ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta October 3, 2013 Share Válaszolta October 3, 2013 Nekem a "hátér tároló" kifejezés tetszik. Elképzeltem, ahogy valaki a hátán található ereket időnként feleslegesnek érzi, leveszi, és elteszi valami spéci tárolóba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta October 6, 2013 Share Válaszolta October 6, 2013 vinnui: Hát(t) ezen behaltam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
wendelmar
Itt most személy szerint a yamaha su700-amat szeretném bővíteni, mert floppy már most kevés, pedig azt hittem áh majd elég lesz...
CF kártya ugye ide szabvány, ezt bele lehetne-e rakni?
Floppy emulátor nem jön be, ára sem jó és nem is praktikus.
Zip igen jó csak nem elterjedt, ezen kívül itt is hasonló árakban lennék de még mindig szimpatikus.
CF kártyám és olvasóm is van(usb-s kiszerelés) innentől már csak a yamaha su 700-al kéne megszerettetni. Ötletek?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.