Jump to content
Ménemszól.hu

Universal Audio Q4 akció és Hit Space hírek


A/D

Recommended Posts

Az Universal Audio most minden megvásárolt 6176 channel striphez (preamp + kompresszor) UAD-2 Quad vagy UAD-2 Satellite Quad DSP kártyákat ad ajándékba. Az érdeklődés igen heves: a hírt tegnap kellett volna bejelentenünk (köszi Hangfoglalás!), és mára eladták az összes készletüket, mi éppen belefértünk. Az akció ugyanis 2013. december 31-ig van meghirdetve a készlet erejéig. Itt van róla infó.

 

Megérkeztek az új Mackie MR5 mk3 és MR8 mk3 hangfalaink, plusz az MR10s mk3 szubláda is (ez teljesen új), és az új VLZ keverők is. Az MR6-ra viszont még várni kell.

 

A mai napon a Moog bejelentette az új Minifooger pedáljait, amiről majd lesz hamarost hír és termékleírás is. A gyártó honlapján itt található hír az 5 új pedálról, melyek ára igen kedvező (MF analóg Delay nyitóára 58000 bruttó forint lesz).

 

A népszerű szintetizátorok, DSI Prophet 12, Kurzweil Artis, Moog Sub Phatty, Korg MS-20 mini, Novation Bass Station, Waldorf Pulse 2 mind itt vannak, raktáron, kipróbálhatók. Megérkezett a Nord Drum 2 és a Nord Pad, életveszélyesen jók, úgyhogy mindenki találhat magának kedvenc új játékot :)

 

Megérkeztek továbbá a Lindell 500-as házai és a Lindell modulok!. (Lindell itt)

 

Talán ennél is nagyobb hír, hogy az Absolute! megszerezte az ATC hangfalgyártó képviseletét, és a Hit Space demóterem ezekkel lesz most felszerelve. (Ennek történetét egy cikkben írom, sajnos még nincs kész). Valószínűleg bővíteni fogjuk a kínálatot más márkákkal is (Neumann, Focal). Akinek kell olcsón egy pár Genelec 1038 és/vagy egy Yamaha NS10 Bryston 4B-vel, az jelentkezzen :). Annyit azonban elárulhatok, hogy ezek úgy szólnak, ami messze-messze túlmutat azon, amit eddig Adamtól, Dynától és Genelectől hallhattunk. Ha az ember nem is vesz ilyet, egyszer érdemes meghallgatni az élmény kedvéért: hát most majd lehet! :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...