madhead Létrehozva November 19, 2013 Share Létrehozva November 19, 2013 Beköszöntött a hideg idő, mi is lehetne jobb hétvégi program, mint a melegedő szintetizátor alkatrészei mellé odakucorogni és tekergetni, nyomogatni őket? Ha esetleg emellé az ATC stúdió monitorai szolgáltatják a minőségi lehallgatást? Ha szerinted is a helyes válasz mindkét kérdése IGEN, akkor várunk sok szeretettel a Szinti Klub 3. felvonásán, amely november 23-án újra a Dürer-ben kerül megrendezésre, 13:00-s kezdéssel. Az esemény naptári bejegyzése itt található: Facebook oldalunk továbbra is: https://www.facebook.com/szintiklub Az eseményre Facebook-on itt lehet jelentkezni: Szintiklub 03. Weboldalunk (archívummal, információkkal a jövőbeni találkozókról) pedig itt található: http://www.szintiklub.hu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta November 19, 2013 Share Válaszolta November 19, 2013 A calendar eventre a link nem jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madhead Válaszolta November 19, 2013 Szerző Share Válaszolta November 19, 2013 A calendar eventre a link nem jó. Fura, nekem működik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta November 19, 2013 Share Válaszolta November 19, 2013 Igen, ez tényleg furcsa, nekem pedig ezt írja: "Nem találtuk ezt az eseményt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
endru Válaszolta November 19, 2013 Share Válaszolta November 19, 2013 Nálam sem jó: "Sajnos ezt nem találom!". A naptárban is csak a születésnapokat látom, ezt az eseményt nem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madhead Válaszolta November 19, 2013 Szerző Share Válaszolta November 19, 2013 Nálam sem jó: "Sajnos ezt nem találom!". A naptárban is csak a születésnapokat látom, ezt az eseményt nem. Egy opciót nem jelöltem be, köszönöm, hogy szóltatok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta November 19, 2013 Share Válaszolta November 19, 2013 Mi köszönjük, be is jelöltem a részvételt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta November 19, 2013 Share Válaszolta November 19, 2013 Nagyon szép felhozatal lesz, minden szempontból. Nem lesz túl nagy hangzavar a monitorhangszórók miatt? Ugye lehet azért fülessel is hangszertesztelni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta November 19, 2013 Share Válaszolta November 19, 2013 Várom vár az eseményt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma Válaszolta December 16, 2013 Share Válaszolta December 16, 2013 Tudtam, hogy elfelejtem ide bedobni. Tehát ehun a piktúrák: http://retrophoto.blogspot.hu/2013/11/harmadik-szintiklub.html Jó mulatást. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta December 16, 2013 Share Válaszolta December 16, 2013 Nagyon jó piktúrák Soma! Tetszik a stílusod is, és itt nem csak a kisérő szövegre gondoltam, hanem a fotók hangulatára is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma Válaszolta December 16, 2013 Share Válaszolta December 16, 2013 Nagyon jó piktúrák Soma! Tetszik a stílusod is, és itt nem csak a kisérő szövegre gondoltam, hanem a fotók hangulatára is. Nagyon köszönöm, örülök hogy tetszenek Mindíg az a cél, hogy emlékezetessé tegye a pillanatot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma Válaszolta December 18, 2013 Share Válaszolta December 18, 2013 Sziasztok! Valaki a 3. Szintiklub elején, mikor pakoltunk, megemlítette, hogy van neki vagy egy cimborájának AKAI S-5000 samplerhez USB kártyája. Kérem, keressen meg az illető, mert volna rá érdeklődő! somogyigabor84@gmail.com THX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.