Jump to content
Ménemszól.hu

UA 6176 + ajándék UAD2 Quad


madhead

Recommended Posts

A kíváló analóg eszközeiről, és DSP kártyáiról ismert gyártó a Universal Audió hihetetlen akciót hírdetett az egyik legjobb channel stripjére, a 6176-ra. Június 30-ig minden vásárló ajándékba kap egy UAD-2 Quad kártyát, és a legjobb pluginekkel dolgozhat ezentúl. A kártyához az alap Analog Classics csomag jár, ami tartalmazza a LA2A, 1176LN, Pultec EQP1 valamint a RealVerb Pro plugineket. Kitűnő választás, aki gondolkodott valaha is ezeknek az eszközöknek a használatán.

3135-4.jpg?rand=9066

Az UAD2 Quad hatalmas számítási teljesítménye révén a számítógéped kapacitásától függetlenül futtat roppant mennyiségû plugint, mellyel sokkal szélesebb mértékben és sokkal jobb minőségben alakíthatod a hangzásodat ahhoz képest, amit eddig a szoftverektől megszokhattál. Egyértelmû evolúciója ez az otthoni számítógép-alapú zenélésnek: kompresszorok és hangszínszabályzók, zengetők és effektek, amik sokkal hamarabb meghozzák a kívánt eredményt mint az eddigi szoftveres vetélytársaik, és még valami...valóban inspirálnak! Talán nem is gondoltad mekkora különbség lehet két hangszínszabályzó vagy kompresszor között. Talán azért nem sikerült ezeket igazán jól beállítani, mert beállíthatatlanok voltak. Mennyivel gyorsabban lehet haladni, ha ezek az eszközök kezes bárányként pont azt csinálják, amit elvár tőlük a felhasználójuk? Ismerd meg az UAD-2-t, és szerezz új élményt a keverés-mastering területén!

A 6176 két klasszikus analóg berendezés összekapcsolásából jött létre. A vintage LA610 előfokból (+EQ!), valamint a legendás 1176 kompresszorból. Nincs az felvételi terültet, ahol ne lehetne maximálisan kihasználni ezen eszközökben rejlő erőt. Meleg, csöves vintage hangzású előfok, mely kíváló gitárok, basszus, szintetizátor, dobok vagy akár mikrofon felvételére is, a 1176 pedig maga A KOMPRESSZOR. A mai napig is számtalan felvételen helyt áll, legyen az bármilyen stílus, vagy műfaj.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 8 months later...

Ez leginkább UA-n múlik... és ők rendszeresen kitalálnak ehhez hasonlókat... persze nem biztos hogy pont ezt a kombót, mert hát nekik is promótálni kell az aktuális újdonságaikat, de pl a pluginjeik akcióit elnézve - amik rendszeresen meg is ismétlődnek - akár az is elképzelhető, hogy megismétlik.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...