A/D Létrehozva May 22, 2014 Share Létrehozva May 22, 2014 Tegnap megérkezett az analóg delay is. 58.800.- forintért egy bucket brigade chipes high end csoda szerintem nagyon baráti ! Itt kapható. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta May 22, 2014 Share Válaszolta May 22, 2014 Dehát ez már régóta kapható, nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozobreak Válaszolta May 23, 2014 Share Válaszolta May 23, 2014 A delay-el megkéstek (, az még az USA-ban is csak mostanában jelent meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta May 23, 2014 Share Válaszolta May 23, 2014 Jah!! :-D Most esett le! Az Moogerfooger, nem Minifooger, amivel szemeztem már régóta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozobreak Válaszolta May 23, 2014 Share Válaszolta May 23, 2014 Azzal szemezgethetsz is, sőt, közelebbi ismeretségbe is kerülhetsz, túlzás nélkül a legjobban elköltött pénz amit valaha kiadtam zenecuccra (az MF104M). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta May 24, 2014 Share Válaszolta May 24, 2014 Azzal szemezgethetsz is, sőt, közelebbi ismeretségbe is kerülhetsz, túlzás nélkül a legjobban elköltött pénz amit valaha kiadtam zenecuccra (az MF104M). :-) Nekem egy MF LPF van. Az első hangtechnikai eszközöm, ami tökéletesen működik és "szép" hangja van, bármely állásban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.