snaper Létrehozva January 9, 2015 Share Létrehozva January 9, 2015 Megkezdjük ezt az évet is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta January 9, 2015 Share Válaszolta January 9, 2015 Nálam sajnos még csak félkész produktum van, ezúttal digitális: Arduino alapú step sequencerbe fogtam, teljesen az alapoktól fejlesztem. Midi és CV/gate kimenetek is lesznek rajta. Még csak breadboardon él, és már a midi kimenete működik is. Na de ez egy elkészült dolgokról szóló topic, úgyhogy ez itt off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta January 12, 2015 Szerző Share Válaszolta January 12, 2015 Nálam sajnos még csak félkész produktum van, ezúttal digitális: Arduino alapú step sequencerbe fogtam, teljesen az alapoktól fejlesztem. Midi és CV/gate kimenetek is lesznek rajta. Még csak breadboardon él, és már a midi kimenete működik is. Na de ez egy elkészült dolgokról szóló topic, úgyhogy ez itt off. Már most jelezném, hogy ez nagyon érdekel!!! Ha megvagy, a vas résszel szívesen belemennék a szoftos részébe Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursortoxyz Válaszolta January 12, 2015 Share Válaszolta January 12, 2015 Záróvizsga után én is step sequencerezni fogok szintén Arduino alapokon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta January 13, 2015 Share Válaszolta January 13, 2015 Záróvizsga után én is step sequencerezni fogok szintén Arduino alapokon. Jól hangzik az ötlet! Milyen kimeneteket szeretnél neki, és mit fog tudni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursortoxyz Válaszolta February 2, 2015 Share Válaszolta February 2, 2015 Jól hangzik az ötlet! Milyen kimeneteket szeretnél neki, és mit fog tudni? Csak MIDI kimenet, de egyelőre egy MIDI splitter lesz amit összerakok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta August 12, 2015 Share Válaszolta August 12, 2015 Ha valaki nem követné a blogot: elkészült egy dual VCO + sub, kétféle waveshaperrel. Részletesen itt: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta September 28, 2015 Share Válaszolta September 28, 2015 Egy kis moduláris dobozépítés:http://www.menemszol.hu/blogs/entry/259-egy-kis-moduláris-doboz-építés/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta November 29, 2015 Share Válaszolta November 29, 2015 Nem bírok a hátsómon ülni: Eurorack Quad LFO modul építési napló: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta February 5, 2016 Share Válaszolta February 5, 2016 Újabb saját készítésű eurorack modul: 4 bemenetű keverő. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galingong Válaszolta March 14, 2016 Share Válaszolta March 14, 2016 A hétvégén volt időm befejezni - 96HP "próbára-bulira-cipelős" Eurorack case, alulra került 1U utility sor. Betehettem volna 4 Vector railt a modulok rögzítésére, de várni kellett volna rá és megháromszorozta volna a költségeimet, így maradt a "fapad". A tápot most találom ki, a modulok meg majd alakulnak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta March 14, 2016 Share Válaszolta March 14, 2016 Ez gyönyörű! Gratulálok! Kérünk fotókat az elkészült, összeszerelt bőröndről is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta March 14, 2016 Share Válaszolta March 14, 2016 Én is csináltam egy kis táskát Bővebben: Link to comment Share on other sites More sharing options...
galingong Válaszolta March 14, 2016 Share Válaszolta March 14, 2016 Szép! Nagyon vagány a beégetett díszítő logó, ki fogom próbálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta March 15, 2016 Share Válaszolta March 15, 2016 22 órája írta galingong: Szép! Nagyon vagány a beégetett díszítő logó, ki fogom próbálni. Köszi! Nem volt vészesen drága a készlet, tele van különböző alakú cserélhető hegyekkel. Papírra nyomtattam az ábra kontúrját, felragasztottam, és átnyomkodtam a kontúrt sima pákaheggyel, ami jó hegyes. Utána leszedtem a papírt, és kitöltöttem a belsejét. Fincsi égett fa illat volt közben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta May 26, 2016 Share Válaszolta May 26, 2016 Új dologgal próbálkoztam: Analóg filterek. Blogbejegyzés itt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
snaper
Megkezdjük ezt az évet is.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.