Jump to content
Ménemszól.hu

Új Apollo széria


gaalati

Recommended Posts

Megjelent az UAD Apollo új szériája. Kidobták az elavult Firewire-t végre és megcsinálták a 8 mic preampos verziót mint minden más normális hangártya gyártó. Csak azt nem tudom mennyire lesz elég a 8 Unison preamphoz a QUAD számítási teljesítménye...

Ezen felül új konverter van benne és ki lehet kapcsolni a csatornákon line bemenet esetén az előerősítő fokozatot, illetve ugyanígy a kimeneten is a végfokot, továbbá jobbak lettek a füles erősítők is benne.


További infók angolul:

http://www.uaudio.com/apollo

post-18-0-33227800-1429087139_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Persze. A saját preamp elég szépen muzsikál benne, csak a számítási teljesítmény kezd kevés lenni az új plugineknek...

Gyorsan ránéztem a Twinre, ami duo processzor kapacitású. Az ua 610-b unison preamp 12%-ot fal fel. Ez elvileg még egy 8 csatornás unitban is elég lenne. De igazad van, 8 csatornát darabonként 3 komoly unison pluginnel valószínűleg nem lehet használni. De azért egy kis szerénység kollégák, nem is ígérte senki azt, hogy most egyszerre egy pár százezer forintért a teljes univerzum számítási kapacitását megkapjuk. Én baromi elégedett vagyok a kis twin duoval, megsokszorozta az eddigi lehetőségeimet.

Egyébként piacon vannak a thunderboltos expander egységek, az új szoftverrel is összeköthető több egység processzor kapacitása, úgyhogy szerintem ebben az uad Apollo generációban most nehéz reálisan hibát találni.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...