bozobreak Létrehozva June 10, 2015 Share Létrehozva June 10, 2015 Egy érdekes kezdeményezés az NI-től: Egy új formátum, amiben a zene nem egy sztereó pár, hanem négy sáv. A lényeg, hogy a Traktor meg egyéb Dj eszköz négy sávon dolgozik: dob, basszus, ének, meg a többi, és így sokkal könnyebb összevágni, mixelgetni, effektezni a dalokat. Nyilván hagyományos lejátszóval hallgatva az eredeti producer által kitalált mixet kapod. http://www.native-instruments.com/en/specials/stems/ http://www.defaultposition.com/default-position-blog/2015/6/6/stems Beszállnátok a buliba, kiadnátok a saját zenéiteket ebben a formátumban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabo Válaszolta June 11, 2015 Share Válaszolta June 11, 2015 Szerintem hülyeség! Legalábbis nekem nem hiányzott egyáltalán. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazi Válaszolta August 5, 2015 Share Válaszolta August 5, 2015 Hát az biztos, hogy így könnyebb lesz bootleg remixeket csinálni. Valakinek ez jó dolog, valakinek kevésbé. Nekem pl.: jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilobeat Válaszolta September 2, 2015 Share Válaszolta September 2, 2015 -A nagyszínpados DJ-zést ez nem fogja befolyásolni, de a harmadvonalban a "LIVE" óriási? hívószó.Ezért minden második félprofi laptopDJ, live act-nek hazudja a produkcióját, csak mert egy kész zene mellé elindít egy kongalúpot'. Engem mindez nagyon bosszant, mert ezzel megölték a live-act fogalmát.-Továbbá ez a butítsunk le mindent, hogy fusson ájfonon trend szintén gagyi. "Fejlődik a technika" mi..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta September 2, 2015 Share Válaszolta September 2, 2015 Ilyen topicunk már van, itt. (Az is rossz helyen volt eredetileg amúgy, pedig kimondottan szoftver és hangkönyvtár kapcsolódású, úgyhogy elmozgattam azt is). Ezt lezárom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.