Jump to content
Ménemszól.hu

IT-s segítséget keresünk


A/D

Recommended Posts

Bizonyára tudjátok, hogy a Ménemszól egy hirdetésmentes közösségi oldal, melyet az Absolute / Hit Space bocsátott teljes mértékben a hazai közösség szolgálatába (mind a forgalmazóknak, mind a zenészeknek, bár előbbiek valamiért nem igazán élnek a lehetőséggel, de ez más lapra tartozik).

 

A fórum az Invision cég Powerboard motorját használja és azok szerverét, amiért havonta 70 dollárt fizetünk saját zsebből. (Elég régóta hostolunk fórumot, hogy tudjuk jól, bizony megéri az árát: az oldalt eddig nem törték fel és rendszeres backup készül, nem kell félni, hogy elvesznek az értékes postjaitok). Szóval a pénz része oké, de ami nem oké, és aminek híján vagyunk az az IDŐ.

 

A fórum időről időre adminisztrációt igényel. Most pl. hogy új major verzió van (a 4-es) már jó lenne átállni, és ilyenkor bizony át kell nézni a dolgokat, és itt vannak gondok. Pl. a Google SEO optimalizációját megcsinálni. Le van írva hogy kell, de nem IT-s szakembernek ez kemény és hosszas meló.

 

Nagyon örülnénk, ha valaki, aki "kontinens" a témában be tudna segíteni. Ha elég tehetséget, türelmet érzel magadban, és szívesen segítenél, kérjük jelentkezz nálam!

 

Köszi a figyelmet!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...