Jump to content
Ménemszól.hu

SOUNDRIA = HIT SPACE INTERNATIONAL


A/D

Recommended Posts

SOUNDRIA = HIT SPACE INTERNATIONAL

2015. November 24-ével a Hit Space kilép a nemzetközi porondra egy új brand égisze alatt, melyet “SOUNDRIA”-nak hívnak. A Soundria nemzetközi webshopként üzemel, mely jelenleg három nyelven érhető el: Soundria.com (általános angol), Soundria.at (német), Soundria.Ro (román). A magyar üzlet a hagyományok miatt továbbra is Hit Space néven működik, innen történik más országokba is a kiszállítás.

A Soundria.COM már korábban is létezett, ami azonban fordulópontnak számít az az, hogy a Hit Space tartalomgyártásáért felelős csapata az új trendeknek megfelelően innentől kezdve elsősorban nemzetközi produkcióban gondolkozik. Pár nagyon helyi sajátosságú anyagot leszámítva (ilyen pl. a Zenei Baleseti Helyszínelők) a cikkek ezentúl elsődlegesen angol nyelven fognak készülni, onnan lesznek lokalizálva.

A Hit Space továbbra is őszinte elkötelezettje a magyar zenélni vágyóknak, hűséges vásárlóinak, akiket továbbra is mindenben segít,  de mint jellemzően jövőbe tekintő vállalkozás alkalmazkodik az új trendekhez.

Az esemény alkalmából egy teljesen új videó sorozat első, részét tekinthetik meg az érdeklődők (a magyar változat szinkronizált)

Az új hírek, cikkek, videók az adott nyelvű Soundria Facebook lapján lesznek bejelentve

A Soundria.COM Facebook oldala:

https://www.facebook.com/soundria.com

A Soundria.AT Facebook oldala:

https://www.facebook.com/soundria.at/

A Hit Space Facebook oldala:

https://www.facebook.com/hitspace/

soundria_modulargrid_avatar_large.png

Link to comment
Share on other sites

9 órája írta Tetsuo:

De azért ide is linkelitek az újabb tartalmakat, nemde?

Naná :) A Ménemszól marad a videó tartalmaink elsőszámú forrása. Csak mellesleg jegyzem meg, hogy számos tartalmat ide egy nappal előbb felraktunk mint Facebookra! (A Patchlab esetén is igaz volt ez). Ez egyfajta gesztus az itteni közösség felé.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...