Vlaca Létrehozva January 21, 2016 Share Létrehozva January 21, 2016 Hi! Megjelent a 10.2.1 update Logic-hoz. Ahhoz képest hogy milyen kicsit ugrott a verziószám elég érdekes újításokat kapott https://ask.audio/articles/10-logic-pro-x-10-2-1-features-you-will-love Link to comment Share on other sites More sharing options...
Direct Válaszolta February 18, 2017 Share Válaszolta February 18, 2017 Sziasztok! Nem találtam kérdésemnek megfelelő témát, ezért ide írnám: Logic X és UAD 2 problémával küzdök, azt hittem csak az első nehézségek, de egy ideje nem találom a megoldást (Logic 9-el tökéletes a működés, de már váltanék...) OSX 10.8.5 verziót használok, az UAD update a legújabb, de sajnos a Logic X nem látja egyik UAD plugint sem. Próbáltam már az AU managert és a fileokat is ellenőriztem, elvileg minden rendben van. Mi lehet a gond? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootkiller Válaszolta February 18, 2017 Share Válaszolta February 18, 2017 2 órája írta Direct: Sziasztok! Nem találtam kérdésemnek megfelelő témát, ezért ide írnám: Logic X és UAD 2 problémával küzdök, azt hittem csak az első nehézségek, de egy ideje nem találom a megoldást (Logic 9-el tökéletes a működés, de már váltanék...) OSX 10.8.5 verziót használok, az UAD update a legújabb, de sajnos a Logic X nem látja egyik UAD plugint sem. Próbáltam már az AU managert és a fileokat is ellenőriztem, elvileg minden rendben van. Mi lehet a gond? Tessék a 10.8.5-öt leváltani, 10.12.2-nél tartunk, ezekre az ősrégi rendszerekre senki sem garantálja a hibátlan működést. El kell fogadni hogy a fejlődés felgyorsult és évente új rendszer jön. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1stvan Válaszolta February 2, 2016 Share Válaszolta February 2, 2016 Egy kis segítséget kérnék! Nem tudom mitől lehet, hogy egy projektben amiben keverve vannak audio és midi sávok, most bekerült 5 új külsőleg felvett audio sáv és azok nem illeszkednek tempoban. Pedig külön rendesen szólnak. Ahogy beimportálom a Logic-ba ( 10.2.1) szétcsúsznak. Nem stimmel a belépő pont, és ha ráigazítom, akkor egy ideig minden rendben, aztán egyszer csak elcsúszik (pl egy gitár téma) Eddig amit észrevettem, hogy alapból 44/16-os sávok voltak, ez az 5 új sáv pedig 44/24-es. Ezért csináltam auditionban egy 44/16-os konvertet aiff-re, de így még rosszabb lett importálás után. Így sehol nem stimmel tempoban. Pedig ebből a projektből exportáltam ki az alapot, amire fel lett játszva az 5 új sáv. Bocs, ha kicsit zavarosan írtam le. Ha valaki tudja, hogy mit néztem be kérem írjon! Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootkiller Válaszolta February 2, 2016 Share Válaszolta February 2, 2016 3 órája írta 1stvan: Egy kis segítséget kérnék! Nem tudom mitől lehet, hogy egy projektben amiben keverve vannak audio és midi sávok, most bekerült 5 új külsőleg felvett audio sáv és azok nem illeszkednek tempoban. Pedig külön rendesen szólnak. Ahogy beimportálom a Logic-ba ( 10.2.1) szétcsúsznak. Nem stimmel a belépő pont, és ha ráigazítom, akkor egy ideig minden rendben, aztán egyszer csak elcsúszik (pl egy gitár téma) Eddig amit észrevettem, hogy alapból 44/16-os sávok voltak, ez az 5 új sáv pedig 44/24-es. Ezért csináltam auditionban egy 44/16-os konvertet aiff-re, de így még rosszabb lett importálás után. Így sehol nem stimmel tempoban. Pedig ebből a projektből exportáltam ki az alapot, amire fel lett játszva az 5 új sáv. Bocs, ha kicsit zavarosan írtam le. Ha valaki tudja, hogy mit néztem be kérem írjon! Köszi Csak arra tudok tippelni hogy a projekt maga 48-as. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1stvan Válaszolta February 2, 2016 Share Válaszolta February 2, 2016 25 fps, 44. Az a furcsa, hogy magába az 5 új sáv jól szól együtt is. De az adott projektbe visszatéve, teljes széthullás. Nem lehet, hogy amin felvették más paraméterekkel rendelkezett és hiába mentette 44/24-ben, eleve rossz tempóra játszotta föl? Logic 9-ben rögzítette a sávokat. Én arra tippelek, hogy más bpm értékkel lett feljátszva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootkiller Válaszolta February 2, 2016 Share Válaszolta February 2, 2016 2 órája írta 1stvan: 25 fps, 44. Az a furcsa, hogy magába az 5 új sáv jól szól együtt is. De az adott projektbe visszatéve, teljes széthullás. Nem lehet, hogy amin felvették más paraméterekkel rendelkezett és hiába mentette 44/24-ben, eleve rossz tempóra játszotta föl? Logic 9-ben rögzítette a sávokat. Én arra tippelek, hogy más bpm értékkel lett feljátszva. a kettő nem függ össze, mivel a 44.1 az másodpercenként 44100 mintát jelent, a másodperc meg annyi amennyi most jött le mire gondolsz, arra hogy a feljátszáskor a metronóm más bpm-re lett állítva és más tempóban lett a hangszeren lejátszva, ami könnyen lehet, viszont csak újrajátszással korrigálható, nyilván praktikusan azokra a sávokra érdemes rájátszani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1stvan Válaszolta February 2, 2016 Share Válaszolta February 2, 2016 Nem függ össze, ezért is gondolom, hogy mikor rögzítette a sávokat, esetleg a programban nem jó tempóban játszotta le amire rájátszott. Innen érthető lenne, hogy nálam viszont elmászik. UPDATE! Megkaptam újra az anyagot és hibátlan. Szóval a feladónál volt gond, nem a Logic x-ben. Sorry az OFF-ért! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaca Válaszolta January 21, 2016 Szerző Share Válaszolta January 21, 2016 A komplett lista: https://support.apple.com/en-us/HT203718 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta January 21, 2016 Share Válaszolta January 21, 2016 Igen, elég "impozáns" a változások listája. Rengeteg apróbb-nagyobb "nyűgöt" is javítottak az újdonságok mellett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootkiller Válaszolta January 21, 2016 Share Válaszolta January 21, 2016 Már ideje volt, van azért 1-2x nyűg a 10.2.0-val. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootkiller Válaszolta January 21, 2016 Share Válaszolta January 21, 2016 A legnagyobb dolog hogy végre lehet függőleges, normálisan nagyítható, peak és rms értéket is jelző műszert használni, nem csak az a pöcsömöccse kicsi szar. Aztán biztos vannak apró előnyei még majd, de én azt nagyon hiányoltam, és most hogy épp nekiálltam masterelni a nálam készülő lemezt igen hasznos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Vlaca
Hi!
Megjelent a 10.2.1 update Logic-hoz. Ahhoz képest hogy milyen kicsit ugrott a verziószám elég érdekes újításokat kapott
https://ask.audio/articles/10-logic-pro-x-10-2-1-features-you-will-love
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.