Jump to content
Ménemszól.hu

EMU nagypapa - interjú Dave Rossummal


DeMarco

Recommended Posts

kimondottan szimpatikus szerintem is!

a sampling dologra, amivel kapcs elejtett egy megjegyzést nagyon kiváncsi leszek. elég kiaknázatlan terület - valsz nem véletlen - de amilyen komplexitású digitális modulokkal meg oled kijelzőkkel rukkolnak elő a gyártók mostanában... szerintem pont itt az ideje, hogy valaki csináljon végre egy telejes értékú, és teljes mértékben integrálható samplert (ami nem oktatrack vagy mpc), és hát ha valaki tudja hogyan kell samplert tervezni, akkor az pont Dave Rossum :)

Link to comment
Share on other sites

Egyetértünk bunni, én is pont ezt a piaci rést látom az euró piacon. A másik a normális sztereó mixer volt egészen a mostani NAMM-ig, hirtelen előkerült 2-3 komolyabb darab azonnal. :)

Hamarosan a régi Waldorf, PPG és E-MU szintikhez hasonló, hibrid, digitális szörnyeket tudunk majd építeni eurorackből, tetszés szerint variálva. A Waldorf NW1 már adott, a Morpheus filter remek lesz hozzá. :) Nyilván Dave bácsi nem fog itt megállni, jönnek majd a modern digitális szinti modulok folyamatosan.

Link to comment
Share on other sites

Én már 16 éve mondom, hogy itt lenne az ideje egy varacskos atom-arcú Emulator 5-nek! :D

S talán lesz is rá esély ezek alapján! Absz. szimpi így van Dave bácsi, és nem hülye marketing dumát tol, ettől még hitelesebb. Teljesen hihető amit mond, hogy visszatérőként ugyanúgy kezdő kishalak most a piacon, nem akarnak nagyot ugrani elsőre, de ha jól sikerül felfuttatni az új brandet, megalapozhatja a későbbi ütős fejlesztéseket, melyre diszkréten utal is.

A másik tutiság meg hogy időt szánnak a dolgokra, nem kapkodnak, inkább alaposan tesztelnek és terveznek, mintsem tucat gagyit dobjanak piacra! 10 év tartósságra ki tervez ma??? :) Nagyon okos, bölcs dolog ez, egy szóval profik!

Hajrá!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...