Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Surround sztereóban, hogyan?


babics

Kérdés

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

nem, és karakteresen, térben jól, és tisztán elkülöníthető elemekről beszélek, 5.1 hatásról sztereóban, - mert arra gondolok pl. hogy lehet előbb  egy 5.1-es keverést kell csinálni, aztán sztereóra átültetni, és akkor lesz olyan, vagy nem tudom hogy, ezért kérdezem

Link to comment
Share on other sites

A Logicnak van olyan uzenmodja, hogy a panorama/balance poti helyett egy terbeli yostick szeruseget lehet bekapcsolni, es azzal terbe rakosgatno az egyes savokat. Ezt le lehet keverni sztereoba is, es valoban egy kicsit sorround-szeru hatas lesz.

bar nem sokat jatszottam ezzel a funkcioval, es regen is volt, de tud valami ilyesmit a valos 5.1 keveresi lehetoseg mellett. (Amihez termeszetesen olyan lehallgatorendszer is kell)

Link to comment
Share on other sites

Márpedig ez zengetés lesz, viszont a valós termekre TÉNYLEG hasonlító és esetleg abban mozgó hangforrásokat szimuláló zengető talán a Quantec Yardstick-szint, esetleg még az sem.

Én még nem találkoztam számomra elfogadható, reális teremhangzást utánzó zengetővel legyen az algoritmusos vagy konvolúciós... kipróbálnám a felsőkategóriát én is. ;-)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...