skogen Létrehozva May 29, 2017 Share Létrehozva May 29, 2017 Sziasztok! Hosszu keresgeles utan megtalaltam a megfelelo utazos flightcase-et, de problemaba utkoztem a beszerzeset illetoen. A markaja Gator. Nem talaltam magyarorszagi forgalmazot, de meg europait sem ;-( ;-( A hivatalos szupport egyenlore nem valaszol. A gyarto oldalan pedig nem szallitanak errefele. Tudtok segiteni, ajanlani europai webshoppot ? Elore is nagyon koszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta May 29, 2017 Share Válaszolta May 29, 2017 32 perccel ezelőtt írta skogen: Sziasztok! Hosszu keresgeles utan megtalaltam a megfelelo utazos flightcase-et, de problemaba utkoztem a beszerzeset illetoen. A markaja Gator. Nem talaltam magyarorszagi forgalmazot, de meg europait sem ;-( ;-( A hivatalos szupport egyenlore nem valaszol. A gyarto oldalan pedig nem szallitanak errefele. Tudtok segiteni, ajanlani europai webshoppot ? Elore is nagyon koszi! https://www.thomann.de/intl/hu/gator_gr_rackbag_4uw.htm?ref=search_prv_13 Ehhez mit szólsz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skogen Válaszolta May 29, 2017 Szerző Share Válaszolta May 29, 2017 Juhuuu! Pont ezt kerestem, koszi szepen! Legjobbakat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta May 29, 2017 Share Válaszolta May 29, 2017 1 perce írta skogen: Juhuuu! Pont ezt kerestem, koszi szepen! Legjobbakat! Nincs mit ! Hasonló jókat neked is ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skogen Válaszolta May 29, 2017 Szerző Share Válaszolta May 29, 2017 19 perccel ezelőtt írta Hobkins: Nincs mit ! Hasonló jókat neked is ! Nagyon koszi a linket! Sajnos pont ezt a tipust nem forgalmazzak ;-( Van esetleg a tarsolyodban / tarsolyotokban olyan webshop ami hasonlo a thomann-hoz? (sajna nem vagyok kepben) Ebben nem szeretnek kompromisszumot hozni, csak ha biztosan lehetetlen rendelni magyarorszagra. :-) Udv a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta May 29, 2017 Share Válaszolta May 29, 2017 https://www.ebay.com/p/Gator-Gr-rackbag-4uw-4u-Lightweight-Rack-Bag-With-Tow-Handle-and-Wheels/1000343947 Lehet, hogy nem EU, de van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skogen Válaszolta May 29, 2017 Szerző Share Válaszolta May 29, 2017 1 órával ezelőtt írta Hobkins: https://www.ebay.com/p/Gator-Gr-rackbag-4uw-4u-Lightweight-Rack-Bag-With-Tow-Handle-and-Wheels/1000343947 Lehet, hogy nem EU, de van. Koszi a linket! Jopofa ez a tipus is, de en kicsit felek attol, hogy szerkezetileg "nem eleg" eros. A flightcase-nek amit keresek tudnia kell azt, hogy majd nyitott allapotban a tetejen meg tudjon allni rajta egy nehez eurorack koffer - atomstabilan. A latottak alapjan a fenti tipus erre alkalmatlannak latszik. Amelyik tipust keresem az a g-pro 4u, joval meggyozobbnek tunik.: http://gatorcases.com/products/racks-portable/pro-series-molded-racks/g-pro/4u-19-deep-molded-audio-rack-w-wheels-g-pror-4u-19/#obn Sajna eddig nem jartam szerencsevel... Tudtok masik brand-rol is ami ilyesmit keszit? Koszi szepen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta May 30, 2017 Share Válaszolta May 30, 2017 Ez? http://www.electronic-star.hu/ABS-Trolley-flightcase-rack-case-koffer-19-4-U_i155712.htm?utm_medium=Comparison&utm_source=arukereso (amit Te keresel az az ABS anyagu, gordulos fligh-case. Regebben tele volt a net az ABS fc-kel, de valahogy kimentek a divatbol. Manapsag a fa/fem, vagy a ponyvas cuccok vannak csak foleg. A fa/fem nehez, a ponyvas gyenge. Amit linkeltem az hazai beszerzes) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta May 30, 2017 Share Válaszolta May 30, 2017 Egyebkent nekem van ilyen ABS-fc-em, es atomstabil. "Egy kocsival ra lehet allni", tehat egy masodik racket boven elbir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csmajor Válaszolta May 30, 2017 Share Válaszolta May 30, 2017 Skb cases Link to comment Share on other sites More sharing options...
skogen Válaszolta May 30, 2017 Szerző Share Válaszolta May 30, 2017 10 órája írta csmajor: Skb cases 13 órája írta NeoC: Egyebkent nekem van ilyen ABS-fc-em, es atomstabil. "Egy kocsival ra lehet allni", tehat egy masodik racket boven elbir. Vegul egy SKB kerult be a kosarba. Nagyon szepen koszonom az ajanlasokat es a velemenyeket! Legjobbakat! adam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
skogen
Sziasztok!
Hosszu keresgeles utan megtalaltam a megfelelo utazos flightcase-et, de problemaba utkoztem a beszerzeset illetoen. A markaja Gator.
Nem talaltam magyarorszagi forgalmazot, de meg europait sem ;-( ;-(
A hivatalos szupport egyenlore nem valaszol. A gyarto oldalan pedig nem szallitanak errefele.
Tudtok segiteni, ajanlani europai webshoppot ?
Elore is nagyon koszi!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.