Jump to content
Ménemszól.hu

iOS-re is van végre MidiQuest!


djuice

Recommended Posts

Nem tudom. Jó, hogy legalább van valami?

Mert ez az alkalmazás egy rakat xar. Portoltak valami régi ócska valamit csak hogy menjen. A felhasználói felülete egy hányás. És még szépen fogalmaztam. Még az alkalmazás ikonja sem követi az iOS követelményeket. Az inapp purchase gombra lefagy az alkalmazás, nem tudom megnézni, hogy mennyibe kerül. (Bár a weboldalon láttam, hogy az Editor 79$. )

Szerkesztő felületen a gombok aprók, dupla kattintással sem jön fel egy ablak, hogy pontos értéket beírjak, így meg beállítani lehetetlen pontosan. Felnagyítani fel lehet az ablakot, de csak bal-felülre nagyítódik és nem lehet mozgatni. Ergo ha jobb oldalt vagy alul kellene valami, akkor azt már nem lehet felnagyítani. Ilyet sem láttam még, hogy egy alkalmazás kiírja, hogy zárjak be más alkalmazásokat, hogy megnyithassam a hangszer szerkesztését....

Az egyetlen dolog, amire használni lehetne, hogy leszedjem a sysex üzeneteket és csináljak magamnak egy olyan appot, amilyet akarok...

Ha ezt pénzért vettem volna meg, ez lett volna az első, amiért visszakértem volna a pénzem.

Link to comment
Share on other sites

Kipróbáltam közben KorgN264-el. Hát azzal inkább nem kommunikál rendesen. Pl van 4-4 bank a programok és combikban is. De ebből alig látja csak az első két bankot talán. Sőt azt is össze-vissza. Pl rákattintok a 127-re (100 van egy program bankban), akkor betölti megint az első bank 27-es programját. De van, hogy egy másik bank totál random programját tölti be.

Aztán volt egy kis idő, amikor azt láttam, hogy az első bank második programját felülírta azzal a programmal, amit kiválasztottam. Szóval inkább nem merem használni. Pedig milyen jó lett volna!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...