Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Kérdések és Válaszok Nomeg Régi Samplerek


paperboy

Kérdés

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Sziasztok,

Tud valaki segíteni AKAI S6000 újra telepítésében, vagy frissítésben? Valószínűleg nekem is elég lenne egy floppy. Sajnos nem tudom kiírni a file-t, amit megtaláltam a készülékhez, mivel csak PC-m van.

Előre is köszi

Link to comment
Share on other sites

Szerintetek egy fullra bővített (úgy értem E4 Platinum szintig, minden opcióval + RFX32-vel!) E4XT sampler mennyit ér ma meg reálisan a piacon?

1700 euróért kínálják, ami veszettül sok szerintem, mivel Platinum sampler 2-3 éve 180-ért kelt el itthon a Balaton mellett.

???

Link to comment
Share on other sites

hello mindenki!

talán tud valaki segíteni nekem.... adott egy akai s3000xl... azt szeretném megkérdezni, hol lehet megtekinteni, hogy mennyi az össze memória, mennyit használok fel benne... stb... igazából nem százalékos megjelenítés érdekelne, hanem képes megmutatni számokban a memória mennyiségét????

a válaszokat előre is nagyon nagyon köszönöm!

Link to comment
Share on other sites

Hali!

A régi fórumban már sok válasz megvolt de most újra segítséget kérnék...

Otthon pihen egy AKAI S2000 és boot floppy kellene hozzá.

(egyébként eladó az öreg)

hello! nekem valahol van egy boot floppym a akai s2000 hez ha jól emlékszem 2.0. os van rajta... ha szeretnéd szívesen elküldöm neked postán!

üdv

Link to comment
Share on other sites

Nekem lenne egy apró kérdésem.Néhány hónapja nálam van egy Ensoniq ASR10-es billentyűs sampler.Vannak hozzá Ensoniq formátumú CD-im.Ezeken a fájlmappákat be tudtam olvastatni a pc-vel.A Total Commanderhez találtam egy olyan beépülőt, amivel felismeri a gép az Ensoniq fájlrendszert

a CD-n.

Fordítva viszont hogy lehet a dolgot csinálni, tehát vissza kellene tenni valamilyen hordozóra (zip drive, scsi vinyó) a mintákat úgy , hogy a sampler felismerje.

Ha valaki tud segíteni, megköszönném.

Egyébként eladó vagy cserélhető lesz a cucc, ha érdekel valakit.

Link to comment
Share on other sites

Hello mindenki!

Szeretném az MPC 2500-asomat elcserélni egy MPC 3000-esre. Ha valaki összetudna hozni a kínálattal, vagy esetleg van neki egy ilyen kütyüje tegye már meg hogy felhívja ezt a telefon számot: 20/314-90-68.

Üdvözlettel

Yeti

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...