Jump to content
Ménemszól.hu

Jaspers, Gator és Native Instruments a Hit Space-ben!


A/D

Recommended Posts

A billentyűsök számára van két remek hírünk:

JASPERS: stúdiókban fokozott igény van arra, hogy minél kisebb helyen, minél stabilabban, minél több billentyűt lehessen felpolcolni. Ezt semmi nem tudja olyan jól, mint a Jaspers állványai.

Az ötlet a valós életből származik: a Hit Space-ben annyi billentyű lett, amit a három szintes állványokon nem tudtunk tárolni, és a három szinten is az adott gépek kiejlzőjét nem lehetett látni. A Jaspers állványokkal minden szinti dőlésszöge beállítható precízen, bármilyen magasságban (nagyon magasak is lehetnek!). Nem olcsók, de ezek az állványok rollszrojszai (Németországban készülnek, és nem tréfálnak a kivitel minőségében). Itt találhatók a webshopban.

Két felhasználást mutatnék hirtelen, egy rettenetes mennyiségű szintit tartó rendszert, és egy olyan színpadi beállítást, ahol a nézők láthatják, hogy mit játszol.

jaspers1.jpg

jaspers2.png

(a képen egy Derek Sherinian nevű szakember látható)

GATOR: talán sokatoknak van baja azzal, hogy a hangszerét mivel védje meg a portól. Erre sok megoldás van, a lepedőtől a törölközőn át az anyuka által varrt takaróig, no meg persze az általában drága gyártók által adott megoldások - már ha van ilyen. De mi van pl. a nem kapható hangszerekkel? Szóval találtunk egy olcsó, de ütős és nagyon rugalmas (szó szerint) megoldást: a Gator billentyűzet takarói. Rugalmasak, így nagyon sok billentyűzethez jók 61-88-as méretig. Ráfeszülnek a hangszerre, ott por nem megy be. Ráadásul valami elasztikus, portaszító anyagból vannak. A Gator takaróiitt találhatók a webshopban.

3030-0.jpg?rand=3327

Native Instruments:

A Native Instruments termékei a Hit Space-ből is kaphatók lesznek. Ebben az az érdekesség, hogy ezek folyamatos kaphatósága nem volt megoldott idehaza eddig, így kénytelen vagyunk közbelépni. Az egyik kiváltó ok a MASCHINE nevű termékük, ami egész egyszerűen váratlanul jóra sikerült, és igen kedvelitek már is - abból derült ez ki, hogy "veszik, mint a cukrot" :) Frenetikusan jól működő, inspiráló kontroller és szoftver kombinációja ez, melynek egyik előnye, hogy tökéletesen használható számítógép és egér nélkül is (de ahhoz hozzá kell legyen kötve). Ki kell próbálni, mert nagyon állat.Itt találjátok a webshopban.

Aki MPC-ben gondolkozott, ezt ki ne hagyja! Ötletnek:

Most pedig a szokásos 3 hetes nyári szünet de... heti webshopküldés működni fog, és Ménemszól cikkek vannak behűtve publikálásra. A leállás alatt még az üzletet is renováljuk, hogy mégkirályabb legyen a vásárlási élmény! A szünet alatt az Apogee Duet 2 és Jam szállítmány megérkezik (ez még lehet hogy ma, pénteken!), amit majd tudunk így szállítani.

Hamarosan pedig egy izgalmas második félév fog következni... Hogy miért?

-Focusrite REDNet: profi, hálózatba köthető Ethernetes hangkártyák MAC-re és PC-re

-DSI Tempest (egyszercsak jön már!)

-Novation Twitch

-Eventide Space zengető

-Korg Kronos

-Roland Jupiter 80

...kezdetnek

És szeptembertől folytatjuk a Lakossági ® találkozókat, kezdünk egy kompresszorsimogatóval.

Mindenkinek nagyon jó nyaralást és koncertezést kívánunk!

Link to comment
Share on other sites

lesz Komplete/Komplete upgrade is nálatok? (már csak azért is, mert szokás szerint jön a következő most ősszel, Komplete 8 szeptemberben, két verzióban: http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/komplete-8 és http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/komplete-8-ultimate/ )

Mindent fogunk árulni amit ezek gyártanak :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...