mortalkarate Létrehozva July 29, 2011 Share Létrehozva July 29, 2011 Sziasztok! Ha jól látom, nincs még ilyen topik, ha igen előre kérek elnézést! Kíváncsi lennék ki milyen VSTi-vel dolgozik, ki mire esküszik, illetve arra gondoltam lehetne csevegni az aktuális újdonságokról is... üdv. M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyuszkó Herr Válaszolta December 12, 2012 Share Válaszolta December 12, 2012 helo Srácok!én a 2 dobgépes:Roland Va3 és Yamaha PSR-295 mellé vásároltam egy Korg M1-et,mert szeretem a színes hanggyűjteményt és persze a cégek közötti különbségeket(hangszínekben) régen volt Poly 800-am,nagyon szerettem,most így vok az M1-el,csak ezt tanulnom kéne,hangszíneket is kérek szépen Tőletek,ha mást nem,tanácsban - harmónika,trombita saxofon,fuvola... tehát hangszerszerű mintákat,persze szeretem a fínom falatokat is,bár azokat hamar ki tudtam formálni még a Poly 800-ban,most ilyen irányú segítség is kéne - eljövök személyesen is ha lehet,legalább 1x,megtanulni néhány dolgot és sajnos a nyújtókar is törött,ami most még ráér,inkább hangszínek!!!Másom nem maradt,a nő lelépett a Gyerkőcökkel,most gyakorolok feszt!!!Köszi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtones Válaszolta January 16, 2012 Share Válaszolta January 16, 2012 A nova széria és a KS totál más. A KS egy 4szeres K-Station némi plusszal, a Novák meg más dsp alapon szerintem sokkal profibb hangszerek. A többiben a www.vintagesynth.com segít. Ja ultranova: nemtom', nekem egy nova lenne a minden (ugye az a supernova után van), vagy a nova laptop, mivel elsősorban a hangkeltése kell, majd elvezérlem a mesterbillről. Az ultranovával kapcsolatban azt érzem, ami az SH-201 és a JP80x0 széria kontrasztja: papíron ugyanaz, de mégse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheever Válaszolta December 9, 2011 Share Válaszolta December 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bLjYujiWeZw&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
recccp Válaszolta December 9, 2011 Share Válaszolta December 9, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtones Válaszolta December 10, 2011 Share Válaszolta December 10, 2011 Egy apróság: a Nexus hybrid. Vannak saját waveform-jai, és sample alapú hangképzésre is jó, talán az Alchemy-hez hasonlít legjobban a struktúrája. Csak a szerkeszthető változat az megmarad a sound designereknek egyelőre, talán a 3as verzióval felfedésre kerül. Elvileg Manuel Schleis szerint (sound designer - Vengeance) a motor az, ami akkora értéket képvisel, hogy nagyobb összeg húzható ki egyelőre belőle azzal, hogy packok formájában veszik hozzá vagonszámra az expansionokat a júzerek. Ami nálam szüttyög: Vas synth: Access Virus TI Desktop, Novation KS Rack, Arturia Origin, Szoft: U-He Zebra 2.5, Synth1, Sylenth, IL Harmless, IL Harmor, Z3ta 2 Amit szeretnék, ha egyszer találnék: Oberheim OB12, illetve Novation Nova-Supernova-Nova Laptop -1-2 (tehát ez a széria verziótól függetlenül, de nem az ultranova!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.t. Válaszolta December 15, 2011 Share Válaszolta December 15, 2011 Kíváncsiskodnék: Mi különleges a Supernova Laptopban, pl. a KS-hez, X-station szériához képest? Mi a baj az Ultranovával? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aDaM Válaszolta September 26, 2011 Share Válaszolta September 26, 2011 Én az egyik, amit használok az a ReFX Nexusa. Nem virtuálanalóg, hanem hangminta alapú, de nem is sampler. Ilyen PCM szerű és rengeteg hangkönyvtár van hozzá, trance-hez pl. nagyon jó szerintem. Vagy van olyan, hogy AudioRealism Bassline, ami egy TB-303 emulátor és egész jól is szól. Nekem a hangja jobban tetszik, mint az Orion beépített Monobass szintije (ami szintén TB-303 klón), vagy a Rebirth 303-as moduljainál is jobb szerintem mivel VSTi, ezért jobban lehet integrálni egy host app-ban, mint mondjuk a Rebirth-öt. Vagy van egy olyan, hogy Tomcat, ami sajnos nem VSTi (a Synapse-Audio Orion részmodulja). Ez egy virtuálanalóg dob szinti, egész jó basszudobokat lehet belőle kicsalni. Meg még van egy pár Link to comment Share on other sites More sharing options...
aDaM Válaszolta September 26, 2011 Share Válaszolta September 26, 2011 Erről megfeltkeztem: az Orion belső hangmoduljait is használom (Wasp, XR-909, Monobass, Toxic stb). Csak hát ezek nem mind VSTi-k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aDaM Válaszolta September 26, 2011 Share Válaszolta September 26, 2011 Modellező szoftverhangszer esetén meg a Live Tension modulja tetszik, egész jó gitárhangokat tud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
mortalkarate
Sziasztok!
Ha jól látom, nincs még ilyen topik, ha igen előre kérek elnézést!
Kíváncsi lennék ki milyen VSTi-vel dolgozik, ki mire esküszik, illetve arra gondoltam lehetne csevegni az aktuális újdonságokról is...
üdv.
M
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.