Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Live nem tudja megnyitni a korábbi sessionöket


fullfleo

Kérdés

Valakinek dobott már ilyen hibaüzenetet a live project megnyitáskor, hogy: The ...document is corrupt (first automation event has invalid time)? Nekem sajnos most sikerült. Probáltam másik szetbe beimportálni a sávokat, de szintén ezt az üzenetet dobja. Live forumon azt irkálták, hogy elküldték a supportnak a filet és ők megcsinálták, de ha valaki esetleg tudja a gyógymódot szivesebben hegeszteném meg én.Thnx..

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni az automatizálásban? Most kezdek ismerkedni a Live-val, és olyanokat csinál nekem, hogy pl: adott egy sáv rádobok egy auto filtert és arrangement view-ban beprogramozok valamit. Elindítom a lejátszást és ez a programozásom beszürkül. Fent megnyomom a "piros gombot" és újra él a programozásom, de ha elindítom a lejátszást már elszürkül újra. Nem értem, hogyan kell ezt, biztosan egyszerű, dee valahogyan én másképpen képzelem és emiatt összeütközésben állok a dologgal. Eltudná valaki magyarázni?

köszi!

Link to comment
Share on other sites

Akkor ez lesz a para.Amíg nem viszed át, addig lejátszáskor a session klippjét indítod el, míg az automatizációt az arrangementre írod. át tudod vinni másképp is...Gyakorlatilag az egérrel megfogva áthúzod egyik nézetből a másikba.ctrl nyomvatartásával másolod, így mindkét nézetben elérhető marad a klipped.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy 1.98 GB RAM-használatnál a Live fogja magát, dob egy hibaüzenetet, és lefagy minden. Utánaolvastam supporton, különböző fórumokon, és hivatalosan azt írta az Abletonnál dolgozó supportos, hogy ha 64 bites az operációs rendszerem (márpedig az, win 7 64 bit professional, jelenleg 4GB rammal, 8GB mellett is ugyan ezt csinálja), akkor a Live maximum 4 GB ramhoz fér hozzá, 32 bites operációs rendszeren pedig maximum 2-höz (amihez stimmelne az 1.98-as érték, de 64 bites a rendszerem).

Más is találkozott ilyennel? (fórumokon találtam ilyet, de nem nagyon jött válasz se Abletontól, se mástól). A legújabb Live van fent (nem a suite, de ez elvileg nem számít). Lenne valami, amit be kéne állítanom, de nem tettem? Nem találtam rá megoldást sehol.

Link to comment
Share on other sites

Valaki talakozott azzal a problemaval,hogy a Preferencesben a Midi/Sync ablakban a a Midi billentyuzet sargan jelenik meg?Tehat nem kommunikal a szoftver a Midi keyboarddal... jelen esetben egy vadiuj Novation Impulserol van szo. De nem a keyboard hibaja mert egy AKAI MPK val is ugyanezt csinalta. Ugyanakkor nemelyik szoftver szinti Standalone modban (pl. reaktor 5) iranyithato az Impulse al. Nemelyik nem... Ime:

http://imageshack.us/f/138/yellowrv.jpg/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...