faceeasyg Létrehozva November 20, 2019 Share Létrehozva November 20, 2019 (szerkesztve) en nem kattintanek az orosz hirekre.... Szerkesztette November 20, 2019 DutchFlowers Link to comment Share on other sites More sharing options...
kib Válaszolta November 20, 2019 Share Válaszolta November 20, 2019 Én mostanában nem is szoktam már a főoldalra menni, nem is vettem észre addig, amíg nem mondtad. Az apróhirdetésekkel szoktam kezdeni (a böngésző által megjegyzett előzménylink alapján), ott pedig megnyomom az általam létrehozott Legfrissebb témák gombot, ami a legújabb hozzászólásokhoz/témákhoz visz, úgyhogy a főoldalra már nincs is szükségem Persze le kellene takarítani mindenképp, nem kérdés. Rohadt szpemmerek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuice Válaszolta November 20, 2019 Share Válaszolta November 20, 2019 Ez már volt párszor amúgy, nem új keletű, de nekem is a friss hozzászólások vannak könyvjelzőzve, nem a főoldal. Adminok nem járnak errefelé? Vagy vmi hotline feléjük ilyenekhez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
faceeasyg Válaszolta November 23, 2019 Szerző Share Válaszolta November 23, 2019 Ekkor: 2019. 11. 21. at 0:47 írta djuice: Ez már volt párszor amúgy, nem új keletű, de nekem is a friss hozzászólások vannak könyvjelzőzve, nem a főoldal. Adminok nem járnak errefelé? Vagy vmi hotline feléjük ilyenekhez? Adminok nem nagyon jarnak mar errefele... direkt megkeresesre lehet reagalnak... nagyjabol a modokra lett hagyva a cucc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts