Jump to content
Ménemszól.hu

WinterNAMM2012: Emulation II "Old School 80's flavor"


LP-filter

Recommended Posts

acc_emu2.jpg

"Vissza a 80-as évekbe!" hirdeti új, az UVI enginere épülő pluginjét az Ultimate Sound Bank. Sokaknak talán sosem adatik meg, hogy a legendát magát, egy eredeti E-mu Emulator II-es samplert birtokoljanak. Rájuk is gondolhattak, s főként inkább a szoft hangszereket előnyben részesítő többi zenészre, mikor elkészítették a nagy név hangminta replikációját, az eredetileg 8 bites felbontású mintákkal dolgozó vasról.

Több mint 250db, feledhetetlen EII hangot tartalmazó készlet ez, melyhez hozzájárul pluszban, hogy a szoftver csomag egy Drumulation nevű pakkot is magában rejt, dupla annyi, azaz több mint 500 retro dob és perka hangszínnel, 200 dolláros ár fejében.

emulation-2_screen.jpg

Félreértés ne essék, a progi nem egy statikus mintalejátszó, ui. nagy gondot fordítottak az analóg szűrők minél élethűbb szoftveres lemodellezésére benne és mind arra, amit az eredeti Emulator II szintézis formájában magában hordoz.

Az Emulation II és a Drumulation tehát két különálló hangszer, melyeket a hangminőség zálogaként a MOTU-val és a Spectrasonics-szal már 10 éve közösen fejlesztett, a MachFive, Stylus stb. alapjául is szolgáló UVI sampling motor hajt stand-alone (tehát önmagában is futó) és különféle formátumokat támogató plug-in (VST, AudioUnit, RTAS, MAS) formában is.

drumulation_screen.jpg

Az alábbi ízletes demókban mindenki hallhatja mit is műveltek a fejlesztők és mindenképp nézzétek meg a videót is, maradandó élményeket szerez! :)

Honlapja it.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...