Jump to content
Ménemszól.hu

_cutoff

Regisztrált tag
  • Tartalom számláló

    1.098
  • Csatlakozott

  • Days Won

    47

_cutoff last won the day on May 1 2019

_cutoff had the most liked content!

1 követő

Legutóbb az adatlapod nézték:

4.757 profil megtekintő

_cutoff's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • First Post
  • Dedicated

Recent Badges

396

Megbízhatósága

  1. Tehát azzal mentegetik magukat, hogy mindenki is másol, a mobilgyártók, a gitárok és mikrofonok gyártói, ezzel próbálják legitimálni a dolgot. Nem tudom mennyivel lenne bonyolultabb kicsit kevésbé másolni és aztán nem rászorulni heti 3-4 disclaimerre, de ők tudják.
  2. Egy harmadik évfolyamos formatervező hallgató bruttó 150$ból átfazonírozta volna úgy, hogy ne legyen ez a botrány, de nem, inkább lenyúlják 1:1 - nem tudom, hogy a hülyeség, a kapzsiság vagy a cinizmus dominál a legjobban ebben az ügyben.
  3. _cutoff

    Korg Minilogue xd Module!

    Egyébként csak nekem van olyan érzésem, hogy picit olyan fejlesztés történt itt az előzőhöz képest, mint mikor egy mobiltelefonnak kiadják az új változatát kicsit több megapixellel meg tárhellyel, hogy dobd el a régit és költsd el a pénzedet az újra ? Már eleve ennek kellett volna lennie az első miniloguenak. Ha rosszindulatú feltételezésekbe akarnék bocsátkozni, azt is eltudnám képzelni, hogy a korg 10 évre előre tudja, milyen "fejlesztések" lesznek a következő szintijükbe beépítve, mert ugye ebben sincs semmi olyan, amit már ne hallottunk volna ezer más hangszerben. Ettől még cuki, sőt talán meg is venném idővel, de nem erőltették túl az improvement részt a digit oscikkal meg az internal fxekkel.
  4. _cutoff

    Korg Minilogue xd Module!

    Valami gond van a fórum működésével, mert a minilogue xd topikba délelőtt írtam én is erről a modul változatról, de nem ugrott a lista elejére. Amúgy ez a változat olcsóbb lesz az első szériás miniloguenál is, ami egyrészt jó hír, másrészt durva kicseszés az említett hangszer tulajdonosaival, főleg annak fényében, hogy a minilogue billentyűzete távolról sem az a kategória, amiért megéri többletösszeget kifizetni egy desktophoz képest.
  5. _cutoff

    KORG Minilogue XD

    Most jelentették be, hogy lesz belőle desktop is, 549$ért, azaz (azt hiszem) olcsóbban, mint a normál minilogue. https://www.korg.com/us/products/synthesizers/minilogue_xd_module/
  6. Abszolút szurkolok a behringernek (is). Így, hogy sikerült legalább egy hangot kicsikarniuk az ub-xa prototípusból, már kicsivel kevésbé vagyok borúlátó a kiadási dátum távlataival kapcsolatban.
  7. Az a magasfrekis sípoló digital felhang vajon a youtube konverzió műve vagy ez ilyen ?
  8. Hát ez tényleg a jövő, mert hogy 2026 előtt nem fogja senki a kezébe, az is biztos. :DD
  9. _cutoff

    Soma Laboratory Pulsar-23

    Zseni cucc lesz, bár rohadtul túlárazottnak érzem (1200-1500 euro+áfa között, wtf). Lyra-8am kettő is volt egy ponton, remek hangszer az is - értelemszerűen nem mindenkinek valók ezek, bár ezen a Pulsaron már van midi, szóval hagyományosabb keretek között is használható lesz.
  10. Uli egyfolytában hypeot generál ilyenekkel - jupiter8 klón is be lett lengetve, de egyelőre maradjunk szerintem a realitás talaján. Jelenleg a pro one klón és a crave ami kb biztos, hogy kijön, plusz a 808 és a 909 klón kicsit később. Láttam egy ms20 desktop prototípust is, az pl szintén nagy durranás lehetne, ha kiküszöbölnék az ms20 mini ordító hibáit benne.
  11. A drog, akarom mondani korg rossz, értem ?
  12. Attól tartok, hogy ha a neutron 5 év, akkor a deepmind is. Pont azt mondtam egyik havernak, hogy a behringernek ez az eszeveszett tempója vagy a legnagyobb (anyagi) sikert fogja hozni a szinti történelemben, vagy a legnagyobb bukást. Ha 1-2 év alatt elkezdenek beszarni a cuccaik, akkor hamar vége szakadhat ennek a nagy lelkesedésnek a vásárlók részéről, hiába a kedvező árak. Mondjuk én személy szerint szívesebben fizetnék egy 20%kal többet a cuccaikért, ha biztosra vehetném, hogy pont olyan tartósak, mint a nevesebb gyártók hangszerei. Mint egy nord mondjuk.
  13. Egyébként a neutron is rohadtul stabil. Potik feszesek, kapcsolók, minden jó rajta érzetre, a hangja meg brutál agresszív, pont a dm12 ellentéte. A másodikat szerintem megtartottam volna, de nem tudtam elhessegetni a gondolatot, hogy ez a fura bekapcsolás valami hibajelenség. Szerintem lesz majd harmadik is, de majd használtan, idővel. Egyelőre tudok létezni nélküle.
  14. Tervben van náluk elvileg. Tavaly már lehetett olvasni róla, de hiszem ha látom.
×
×
  • Create New...