Jump to content
Ménemszól.hu

ssl mixing online


fullfleo

Recommended Posts

Jó borsos az ára. Ha jól értem, akkor 70-100 eFt csak az, hogy átengedik a mixet a keverőpulton. Ha editálást is kérünk, akkor még többet is elkérhetnek. Ennyi pénzért szerintem itthon is meg lehet csinálni...

Jah meg kell nézni a Clientele-t, úgyhogy nem véletlen ez az ár!? :)

Link to comment
Share on other sites

Értem persze, de ha jól értettem itt ennyi pénzért hozzá sem nyúlnak az anyaghoz. Tehát szakértelem ide vagy oda, nem számít. A hardware már annál inkább. És arra gondoltam, hogy hasonló pulton hasonló technikai adottságokkal nálunk is lehet ennyi pénzért igénybe venni ilyen szolgáltatást. Sőt, valószínűleg ennyi pénzért a mixbe egy kis belenyúlás is belefér nálunk....

Link to comment
Share on other sites

Ha szerinted a keverés csak, annyi, hogy "átengedik" egy SSL pulton, akkor valamit nagyon nem értesz ebből a munkából. A szarul fejátszott sávok tűrhetővé editálása pedig egy másik történet. Az nem keverés, de ha azt is kifizeti az ügyfél, akkor a legtöbb helyen megcsinálják azt is. Mixbe belenyúlás meg nem létezik. Vagy te összekevered magadnak otthon, vagy valaki más egy nagy cuccon. Ilyenkor a felvett eredeti, esetleg kieditált sávokat célszerű keverésre vinni, különben semmi értelme az egésznek.

Link to comment
Share on other sites

Idioty, 2 dolog miatt linkeltem és találtam érdekesnek a dolgot. Az egyik ez az "új" üzleti modell, hogy otthonról nézed a munkálatokat, a saját lehallgatásodon , de már ez sztem majdnem kimeríti az attended session fogalmát, mivel irány szinten adhatsz instrukciókat a hangmérnöknek.

(Nyilván itt még a 320-as jel hagy némi kivetnivalót maga után, de gondolom mint minden ez is fejlődni fog).

A másik pedig amit említettek is, hogy referenciában van egy két komoly név.

Valószínűleg igazad van és ennyiért itthon is megcsinálják ezt, nem tudom a Pannonia árait, de ott van ilyen szintű cucc(még komolyabb outboard park is).

Szóval csak mint érdekes lehetőséget akartam mutatni, nem mint kihagyhatatlan ajánlatot.

Viszont Töfi írja jól, ők úgy írják ezt mint full mixing session több órás editing és vocal tuning nélkül, ami sztem is érthető, hogy plusz költség.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...