nightray Létrehozva May 7, 2013 Share Létrehozva May 7, 2013 Sziasztok! Én egy eredeti firewire-s Duet-l rendelkezem. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes Duet 2-re lecserélni? Van, annyival jobb a Duet2 mint az 1, hogy érdemes lenne megvenni? Külföldi fórumokat olvasgatva, valaki a Duet1-re esküszik, de van aki a Duet2-re:) Nektek mi a tapasztalatotok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightray Válaszolta May 17, 2013 Szerző Share Válaszolta May 17, 2013 Köszönöm, így világos:) S, akkor gondolom az Apogee One, az meg picit gyengébb konverterrel rendelkezik, mint a Duet 1/2. Persze, cáfoljatok meg, ha nem így van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta May 7, 2013 Share Válaszolta May 7, 2013 Mi az hogy valamire esküsznek, érted. Hangminőség a kérdés? A kettes jobban szól. És akkor mi van, ennél gyengébb hangkártyával is csináltak már jó lemezt és igen, mindkettőnél létezik jobb. Szóval ha elégedett vagy a Duet 1-ed, ne cseréld le. Erre a kérdésre ez a válaszom. Ha kellenek a Duet 2 fícsörei, akkor van értelme, de az meg ugye nem mások vitájának függvénye, azt egyedül te tudod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightray Válaszolta May 7, 2013 Szerző Share Válaszolta May 7, 2013 A/D:Köszi. Egyébként a Duet2-be és a Quartetbe ugyanaz a konverter van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta May 8, 2013 Share Válaszolta May 8, 2013 Sziasztok! Én egy eredeti firewire-s Duet-l rendelkezem. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes Duet 2-re lecserélni? Van, annyival jobb a Duet2 mint az 1, hogy érdemes lenne megvenni? Külföldi fórumokat olvasgatva, valaki a Duet1-re esküszik, de van aki a Duet2-re:) Nektek mi a tapasztalatotok? Szia! Szerintem akkor tudod ezt igazán eldönteni, ha kipróbálod saját magad a két versenyzőt A/B tesztben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta May 8, 2013 Share Válaszolta May 8, 2013 A/D:Köszi. Egyébként a Duet2-be és a Quartetbe ugyanaz a konverter van? Igen. Vagy nagyon pici az eltérés. (Az Apogee rávágta hogy ugyanaz, csak nagyon kis eltérés van). Nekem hallásra nem érezhető a difi. Remek konverter. Ahogy már írtam korábban is: a Duet 1-nek nincs olyan baj a hangjával, hogy az ember amiatt cserélje le. Én mindig furcsán néztem a konverter fétist: a feature ugyanolyan fontos. Én pl. gondolkodom hogy a Symphonymat a gyengébb hangú Apollo 16-ra cserélem le. Nekem a realtime UAD pluginek pl. fontosabbak. Ezt csak példa okáért írtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
nightray
Sziasztok!
Én egy eredeti firewire-s Duet-l rendelkezem.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes Duet 2-re lecserélni?
Van, annyival jobb a Duet2 mint az 1, hogy érdemes lenne megvenni?
Külföldi fórumokat olvasgatva, valaki a Duet1-re esküszik, de van aki a Duet2-re:)
Nektek mi a tapasztalatotok?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.