Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Waves Bundle pluglin hibák


anomalia

Kérdés

Sziasztok!

Van egy kisebb-nagyobb problémám. Cubase 5 és Pro Tools 10-et használok. Felrakom a full vagy válogatott Waves 9 r11-es csomagot. Minden OK. Cubase-ben minden waves VST kifogástalanul müködik.

Pro Tools-ban sajnos a sok-sok plugin közül csak néhány indul el, pl PAZ meg néhány.... Nem értem miért nem indulnak el, vagy betöltéskor miért fagynak le teljesen a Waves pluginok, majd a Pro Tools is..... ? :(
Ugyanezt a csomagot más ismerösöm is használja PT-on, neki müködik. Mi lehet a baj? Tudna valaki segíteni? Szükségem lenne többek között PT-ban pl. a Waves C1, C4 és egyéb pluginekre, tehát fontos lenne rájönnöm a hibára.

Köszönöm szépen!!!

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Szerintem PT10 alatt, ha nem veszed meg jogtisztán a Waves csomagot, akkor a Waves 8 Bundle a megoldás. ProTools 10.3.4 verzió legyen a gépeden, mert az ez alatti verzióknál előfordulnak hibák, 10.3 alatt pedig használhatatlan. De amúgy ha javasolhatom vedd meg a Waves csomagot és akkor nyugodt szívvel lehet a supporthoz fordulni, segítenek.

Link to comment
Share on other sites

Guest loszmenem

"hoppá, meglett a hiba, a területi beállításokat kell átállítani a windowsban...."

 

Ezt nem értem. Annak mi köze a Waves problémájához?

Link to comment
Share on other sites

Guest loszmenem

Megtaláltam. Nem semmi. A Pro Tools nem szereti az európai Windows alapértelmezett beállításit. Az Avid fórumán azt írják, (http://duc.avid.com/showthread.php?t=320168) vesszőt állíts be tizedes elválasztónak a Waves support oldalon meg azt írják, hogy pontot (http://www.wavesupport.net/SpecialPage.aspx?hidSubmit=true&hidPageType=4&id=4065&selectPlatform=0&selectHost=0&selectProd=0&selectInterest=0&textFreeSearch=european#).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...