Adam Burucs Létrehozva August 15, 2013 Share Létrehozva August 15, 2013 Rengeteg inspiráló cikk zenészek cuccairól és studiójáról, képekkel. Többek között Alessandro Cortini, James Cigler, Richard Lainhart, Tim Exile és a többi...http://trashaudio.com/workspace-and-environment-series/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
st3 Válaszolta August 15, 2013 Share Válaszolta August 15, 2013 Rengeteg inspiráló cikk zenészek cuccairól és studiójáról, képekkel. Többek között Alessandro Cortini, James Cigler, Richard Lainhart, Tim Exile és a többi...http://trashaudio.com/workspace-and-environment-series/ Köszi a linket ! Megvan estére a nézegetni való... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocsaba Válaszolta August 17, 2013 Share Válaszolta August 17, 2013 Akár itt a fórumon lehetne ilyen topicot nyitni. Lefényképezné mindenki a munkakörnyezetét és feltöltené. Régebben gyűjtöttem a home stúdiós fényképeket, rengeteg ötletet "loptam" el ergonómiai téren. Pl.nekem nem tetszik ha a szgép billentyűje a szinti tetejére van rakva. Szintizni lehet, de gèpen dolgozni kicsit nehézkes. Èn inkább "L" alakba raktam a hangszereket, és a munkaállomást. Volt régebben olyan topic, hogy ki mit használ otthon, de azért képekkel illusztrálva ez frappánsabb lenne. Vélemények? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta August 17, 2013 Share Válaszolta August 17, 2013 Akár itt a fórumon lehetne ilyen topicot nyitni. Lefényképezné mindenki a munkakörnyezetét és feltöltené. Régebben gyűjtöttem a home stúdiós fényképeket, rengeteg ötletet "loptam" el ergonómiai téren. Pl.nekem nem tetszik ha a szgép billentyűje a szinti tetejére van rakva. Szintizni lehet, de gèpen dolgozni kicsit nehézkes. Èn inkább "L" alakba raktam a hangszereket, és a munkaállomást. Volt régebben olyan topic, hogy ki mit használ otthon, de azért képekkel illusztrálva ez frappánsabb lenne. Vélemények? Van ilyen topic: A fényképpel már óvatosabban bánnék:-). Legalább annyira segítünk vele a rossz szándékkal megáldott embertársainknak, mint a facebokon az otthonunkat ábrázoló képekkel és a nyaralni mentem bejegyzésekkel.-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocsaba Válaszolta August 17, 2013 Share Válaszolta August 17, 2013 Igen erre a topicra hivatkoztam...A témaindítás kapcsán gondoltam a "honosításra". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Válaszolta August 17, 2013 Share Válaszolta August 17, 2013 Az ötlet jó volt de túl "szárazra" sikeredett az a topik, mindenki felsorolta az eszközeit és annyi. Ez más fórumokon főleg külföldi fórumokon képekkel is illusztrálva van, úgy legalább van értelme.. Nyilván nem a széf kombinációt vagy a riasztó kódját kell lefényképezni, csak a stúdiót ill. az eszközöket de ez az említett topikban nem igazán jött össze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocsaba Válaszolta August 17, 2013 Share Válaszolta August 17, 2013 Az ötlet jó volt de túl "szárazra" sikeredett az a topik, mindenki felsorolta az eszközeit és annyi. Ez más fórumokon főleg külföldi fórumokon képekkel is illusztrálva van, úgy legalább van értelme.. Nyilván nem a széf kombinációt vagy a riasztó kódját kell lefényképezni, csak a stúdiót ill. az eszközöket de ez az említett topikban nem igazán jött össze. Én is ezen megfontolásból javasoltam, rengeteg külföldi oldalon bátran prezentálják második (?) otthonukat a userek. Ha egy képet látva kritikát fogalmazunk meg pl. az akusztikai elhelyezés miatt már megérte. Persze a feltöltések menübe is megtehető lenne a dolog, de elegánsabb lenne itt a fórumon megoldani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest loszmenem Válaszolta August 17, 2013 Share Válaszolta August 17, 2013 Szép. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocsaba Válaszolta August 17, 2013 Share Válaszolta August 17, 2013 Szép. Tényleg szép cuccaid vannak ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Válaszolta August 17, 2013 Share Válaszolta August 17, 2013 Mi ez? Fatelep vagy fűrész üzem? Csak vicceltem, tényleg meglepő kialakítás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocsaba Válaszolta August 18, 2013 Share Válaszolta August 18, 2013 Ez az én birodalmam, nem egy nagy "vasz iz dasz", ráadásul kipróbálom a fénykép feltöltést mobilról.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocsaba Válaszolta August 18, 2013 Share Válaszolta August 18, 2013 Vagy 2 héttel ez előtti állapot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta August 27, 2013 Szerző Share Válaszolta August 27, 2013 Az izraeli fenegyerek Guy J mesél többek között kedvenc játékszereiről is.http://www.loopblog.net/interviews/producer-interviews/guy-j-interview/#.UhyZNtK-3Po Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.