A/D Létrehozva August 23, 2013 Share Létrehozva August 23, 2013 Komoly laszti: egy email cím megadásával részt vehetsz a sorsoláson, melyen a fent NEVEzett előfokott lehet örökbefogadni. Nagyon remélem, hogy valaki közülünk húzza be a nyereményt! Itt kell NEVEzni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta August 23, 2013 Szerző Share Válaszolta August 23, 2013 Az a helyzet, hogy döbbenetes vagyok már szalagcímekben. Tiszta Index. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta August 23, 2013 Share Válaszolta August 23, 2013 Már csak azért is beregisztráltam, hogy tudjam mi van benne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
idioty Válaszolta August 23, 2013 Share Válaszolta August 23, 2013 Őszintén jobban felkaptam rá a fejem, mint egy sima nyerj egy ... cuccot. Be is regisztráltam, annyira jó lett a cím! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NLS Válaszolta August 23, 2013 Share Válaszolta August 23, 2013 Már csak azért is beregisztráltam, hogy tudjam mi van benne... Semmi amit a lomexban meg ne kapnál:DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta August 23, 2013 Share Válaszolta August 23, 2013 Semmi amit a lomexban meg ne kapnál:DDD Látom a trafós történet megint izgat téged. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NLS Válaszolta August 23, 2013 Share Válaszolta August 23, 2013 Látom a trafós történet megint izgat téged. Nem,a világverő cuccaid izgatnak amit onnan raksz össze:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta August 23, 2013 Share Válaszolta August 23, 2013 Nem,a világverő cuccaid izgatnak amit onnan raksz össze:) Még mindig nem ott vásárolok. De majd szólok ha készen lesz a tr909-em, meg majd ha ráérek akkor a monitor ládámat is összehasonlítom bárkiével. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta August 24, 2013 Share Válaszolta August 24, 2013 Még mindig nem ott vásárolok. De majd szólok ha készen lesz a tr909-em, meg majd ha ráérek akkor a monitor ládámat is összehasonlítom bárkiével. Off: Egyszer tényleg össze kellene hasonlítani, de nem ám kávédaráló zajt hallgatva Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta August 24, 2013 Share Válaszolta August 24, 2013 Off: Egyszer tényleg össze kellene hasonlítani, de nem ám kávédaráló zajt hallgatva Nyilván nem arra gondoltam, lenne mindenkinek 1 privát számat, meg x mennyiségű közös száma. + mindegyikkel összedobhat aki akar egy kisseb grove-ot. Persza AB Vakteszt lenne a legjobb a zeneszámoknál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.