Keresnék egy kis hordozható szintit és a 2 első Korg modellről még nem sokat tudok. Az új Krosst, megelőzendő a kérdést már próbáltam, de erősen felejtős szerintem. Az X50-et jól ismerem, az elég kis vaddisznó hangra. Érdekes mód a Triton szériában a legfantáziadúsabb hangokkal büszkélkedik, még az Extremehez képest is szerintem. Oké, a MOSS bővíthetőséget abban most nem számolom.
Szóval nagyjából a specifikáció azonos dolgokat ír mindkettőről a PS60 és M.station oldalán. Gyanítom hogy a mintákat kisebb mértékben az M50/M3 vonalról örökölte, de a 49MB PCM ROM elég karcsúnak látszik, hisz már az X50 is 64MB volt!
Nem tudom használhatóságban mi a különbség köztük, azt leszámítva, hogy a PS60 egy normál billentyűs cucc nem mini és így jobban be is jön, de vajon hangra nem gyengébb az X50-től ki mit tud róla? Az effektjei már egyértelműen fejlettebbek (5 insert! 2 master + 1 total!) és polifóniában is dupláz, nem értem miért pont ROM-ban nem? A mini display is zavar kicsit, az X50-ben az is informatívabb, de végül is nem azon zenél az ember, pc editor meg van hozzájuk.
Kérdés
djuice
Üdv!
Keresnék egy kis hordozható szintit és a 2 első Korg modellről még nem sokat tudok. Az új Krosst, megelőzendő a kérdést már próbáltam, de erősen felejtős szerintem. Az X50-et jól ismerem, az elég kis vaddisznó hangra. Érdekes mód a Triton szériában a legfantáziadúsabb hangokkal büszkélkedik, még az Extremehez képest is szerintem. Oké, a MOSS bővíthetőséget abban most nem számolom.
A mini display is zavar kicsit, az X50-ben az is informatívabb, de végül is nem azon zenél az ember, pc editor meg van hozzájuk.
Szóval nagyjából a specifikáció azonos dolgokat ír mindkettőről a PS60 és M.station oldalán. Gyanítom hogy a mintákat kisebb mértékben az M50/M3 vonalról örökölte, de a 49MB PCM ROM elég karcsúnak látszik, hisz már az X50 is 64MB volt!
Nem tudom használhatóságban mi a különbség köztük, azt leszámítva, hogy a PS60 egy normál billentyűs cucc nem mini és így jobban be is jön, de vajon hangra nem gyengébb az X50-től ki mit tud róla? Az effektjei már egyértelműen fejlettebbek (5 insert! 2 master + 1 total!) és polifóniában is dupláz, nem értem miért pont ROM-ban nem?
Köszi a segítséget!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.