balazska Létrehozva March 31, 2017 Share Létrehozva March 31, 2017 Sziasztok! Kezdőbb szintis vagyok és főleg padekre meg esetleg basszusra kéne egy poliszinti.Nem tudok dönteni ,hogy nord lead a1/4 vagy dave smith prophet 08/rev2 lenne-e jobb a fent említett hangzásokra.Alapvetően alternatív rock bandában játszok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta March 31, 2017 Share Válaszolta March 31, 2017 Live rock? Akkor szvsz. az analóg jobban passzol. Az A1 szerintem electro experiment dance trance stb. Ez a Nord Virusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyuri Válaszolta April 18, 2018 Share Válaszolta April 18, 2018 Én teljesen REV2 mániás lettem, mióta kipróbáltam. Csak Ebay-en láttam használtan, de csak Amerikában. Sehol nem adják el... Itthon ráadásul 100-zal drágább, mint Németországban. Nekem is nagyon tetszik a NL A1, de a DSI hangok utánozhatatlanok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeniToth Válaszolta April 30, 2018 Share Válaszolta April 30, 2018 A P08-at szerintem felejtsd el, kivéve ha találsz korrekt áron használtat (bár én elég keveset láttam), a Rev2 többnyire nem sokkal drágább mint egy használt P08. Nem kell belőle szerintem rögtön a 16 voice-osat venni, később is lehet bővíteni hála az istennek, a bővítőkártya nagyjából annyiba kerül mint az alap árkülönbség a 8-16 voiceos között. Én baromira várom hogy szerezhessek egyet, iszonyatosan bejön a DSI workflowja, meg persze a hangja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
balazska
Sziasztok!
Kezdőbb szintis vagyok és főleg padekre meg esetleg basszusra kéne egy poliszinti.Nem tudok dönteni ,hogy nord lead a1/4 vagy dave smith prophet 08/rev2 lenne-e jobb a fent említett hangzásokra.Alapvetően alternatív rock bandában játszok.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.