bart42 Létrehozva April 19, 2017 Share Létrehozva April 19, 2017 https://ask.audio/articles/novation-releases-peak-synth-first-look-video-indepth-review https://www.gearnews.com/superbooth-2017-leak-novation-circuit-mono-station-synthesizer/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanta Válaszolta April 19, 2017 Share Válaszolta April 19, 2017 Curcuit pro es egy curcuit seq is johetne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetanus Válaszolta April 19, 2017 Share Válaszolta April 19, 2017 Mintha összegyúrták volna a BS II-t az Ultranovával. De a spéci oszcillátorokon, meg a jobb átláthatóságon kívül miben tud többet, mint az Ultranova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanta Válaszolta April 20, 2017 Share Válaszolta April 20, 2017 nekem is kb Novation Nova Desktop ujracsomagolásnak fest a dolog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakóimi Válaszolta April 20, 2017 Share Válaszolta April 20, 2017 12 órája írta Tetanus: Mintha összegyúrták volna a BS II-t az Ultranovával. De a spéci oszcillátorokon, meg a jobb átláthatóságon kívül miben tud többet, mint az Ultranova? Mondjuk abban hogy analóg filter meg torzító van benne....azért ez elég nagy különbség. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta April 20, 2017 Share Válaszolta April 20, 2017 Kicsit sarkítva: egy mininovára ráakasztunk egy külső analóg filtert, amiben van pluszban egy overdrive áramkör és ott vagyunk, ahol a peak. Minusz a szimpatikus kezelőfelület és a fa oldallapok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstream Válaszolta April 20, 2017 Share Válaszolta April 20, 2017 tényleg kicsit sarkítottál Azért OSC és LFO minősége erősen javult a peak-ben, illetve nagyon dícsérik a reverbet is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asthring Válaszolta April 20, 2017 Share Válaszolta April 20, 2017 De hiszen ennek semmi köze sem a mini sem az ultranovához, az engine bass station 2, és alátettek egy circuit szekvenszert, írja is a cikk, meg a novation honlap. Mondjuk őrült nagy innováció nincs ebben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta April 20, 2017 Share Válaszolta April 20, 2017 Nem bs2 az engine. "Analogue-sounding NCOs (Numerically-Controlled Oscillators) and 17 digital wavetables." Szerk: Ja, hogy te a Circuit Mono Station-ről beszélsz ..... én a Peak-re írtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakóimi Válaszolta April 20, 2017 Share Válaszolta April 20, 2017 1 órával ezelőtt írta _cutoff: Kicsit sarkítva: egy mininovára ráakasztunk egy külső analóg filtert, amiben van pluszban egy overdrive áramkör és ott vagyunk, ahol a peak. Minusz a szimpatikus kezelőfelület és a fa oldallapok. Márminthogy NYOLC analóg filtert és OD áramkört....:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asthring Válaszolta April 20, 2017 Share Válaszolta April 20, 2017 47 perccel ezelőtt írta _cutoff: Nem bs2 az engine. "Analogue-sounding NCOs (Numerically-Controlled Oscillators) and 17 digital wavetables." Szerk: Ja, hogy te a Circuit Mono Station-ről beszélsz ..... én a Peak-re írtam. ja, énis félreértettem Link to comment Share on other sites More sharing options...
faceeasyg Válaszolta April 20, 2017 Share Válaszolta April 20, 2017 3 órája írta _cutoff: Kicsit sarkítva: egy mininovára ráakasztunk egy külső analóg filtert, amiben van pluszban egy overdrive áramkör és ott vagyunk, ahol a peak. Minusz a szimpatikus kezelőfelület és a fa oldallapok. A mininova 24MHz-en szamol? Nem akarok most utananezni, de gyanus, hogy nem. De a sok analog finomsag nagyon jonak igerkezik. Megkivantam. A peak-rol beszelek. A tevedes jogat fenntartom. Kiveve, hogy a peakrol beszelek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadron Válaszolta April 20, 2017 Share Válaszolta April 20, 2017 A reverbjére én is felfigyeltem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta April 20, 2017 Share Válaszolta April 20, 2017 Szerintem úgy néz ki, mintha DSI csinált volna egy Virus C refresht. Ami szép és jó, értem, hogy ehhez az árhoz már nem volt pofájuk a szokásos műanyag dizájnt rakni, de kitalálhattak volna valami egyedibbet. A modulációs lehetőségek nekem nagyon kötöttek, egy Ultranovában sokkal több a lehetőség, viszont az 1.6kHz-es LFO nem tudom mire jó. Ez így nem csak a Novation névhez, de egy Prophet 12-höz képest is túlárazott.A 2. videóban mi a rákot keres ott az a szifon? Nagyon ciki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart42 Válaszolta April 21, 2017 Szerző Share Válaszolta April 21, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
faceeasyg Válaszolta May 11, 2017 Share Válaszolta May 11, 2017 szerk.: hm, akkor csak nekem tetszik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.