paperboy Létrehozva August 13, 2017 Share Létrehozva August 13, 2017 Sziasztok! Sikerült szereznem 2db pcmcia sound blaster audigy 2 zs kártyát a laptopomba. Biztos régimódinak gondoltok de ez az IBM régóta megy már és nagyon szeretem használni DJzésre és egyébként is. Az a gondom, hogy a 2 kártyából csak az egyik működik és annak is szerintem rossz a fejhallgató kimenete. Digitálisan leadja a jelet azzal nincs baj. Viszont nem kaptam hozzá dokkoló kábelt és így nem tudom megszólaltatni rendesen. Abban kérném a segítségeteket, hogy tud -e valaki ilyet javítani?, Van -e valakinek ilyen dokkoló kábele vagy a csatlakozóját milyen módon tudom beszerezni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuice Válaszolta August 13, 2017 Share Válaszolta August 13, 2017 Szerintem nem szabad foglalkozni ezzel pláne a leírtak után, de ha megnyugtat, jógfogáson vagy hardveraprón keresgélj inkább. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AudioWorks Hangtechnika Válaszolta August 13, 2017 Share Válaszolta August 13, 2017 Van pár originál ECHO Indigo DJx (és IOx) PCMCIA ExpressCard34/54 interfészem amit nagyon kedvező, kifutó áron adok. DJ célokra professzionális megoldás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootkiller Válaszolta August 13, 2017 Share Válaszolta August 13, 2017 Nem lesz üzembiztos, szopni fogsz vele. Vegyél egy Behringer U-Phoria UMC204-et vagy Focusrite Scarlet 2i4-et, mindegyiken van két stereo RCA kimenet pont azért hogy ideális legyen diszkózásra is Link to comment Share on other sites More sharing options...
paperboy Válaszolta August 25, 2017 Szerző Share Válaszolta August 25, 2017 Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
paperboy Válaszolta August 25, 2017 Szerző Share Válaszolta August 25, 2017 Ekkor: 8/13/2017 at 10:08 írta djuice: Szerintem nem szabad foglalkozni ezzel pláne a leírtak után, de ha megnyugtat, jógfogáson vagy hardveraprón keresgélj inkább. próbáltam már természetesen Link to comment Share on other sites More sharing options...
paperboy Válaszolta August 25, 2017 Szerző Share Válaszolta August 25, 2017 Van egy Desktop Connect 6-om csak az nagy. Nem akarom cipelni azt is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
paperboy
Sziasztok!
Sikerült szereznem 2db pcmcia sound blaster audigy 2 zs kártyát a laptopomba.
Biztos régimódinak gondoltok de ez az IBM régóta megy már és nagyon szeretem használni DJzésre és egyébként is.
Az a gondom, hogy a 2 kártyából csak az egyik működik és annak is szerintem rossz a fejhallgató kimenete.
Digitálisan leadja a jelet azzal nincs baj. Viszont nem kaptam hozzá dokkoló kábelt és így nem tudom megszólaltatni rendesen.
Abban kérném a segítségeteket, hogy tud -e valaki ilyet javítani?, Van -e valakinek ilyen dokkoló kábele vagy a csatlakozóját
milyen módon tudom beszerezni?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.